Κεντρική Basket League Άρης Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Λάρισα ή “Νίκος Γκάλης”

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Λάρισα ή “Νίκος Γκάλης”

aris pao bourou

aris-pao-bourou

Στο κλειστό γυμναστήριο της Λάρισας ή στην έδρα του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στους “πράσινους” και τον Άρη. Η οριστική απόφαση για την έδρα του τελικού θα παρθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Οι δύο ομάδες πρότειναν ο τελικός να διεξαχθεί στη Λάρισα, με την ΕΟΚ να κάνει δεκτή την πρότασή τους. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο θα έχει η Αστυνομία. Εάν δεν δώσει το “οκ”, ο τελικός θα διεξαχθεί στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:
“Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, “με συμμετοχή της διοίκησης της Ομοσπονδίας , των διοικήσεων των φιναλίστ του κυπέλλου Παναθηναϊκού και Άρη και εκπροσώπων τoυ Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκαν τα εξής: Έγινε αποδεκτή η πρόταση των δύο σωματείων για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της 19/2 στη Λάρισα.

Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας ενημέρωσαν ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) θα απαντήσουν επίσημα για το αν το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί όλες τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους και τις δυνατότητες διεξαγωγής αγώνων. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν η διεξαγωγή του αγώνα στο “Νίκος Γκάλης” και αυτή έγινε αποδεκτή“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…