Κεντρική Ασίστ Shadow Στην κοπή της πίτας του Άρη Αμφίκλειας οι Καμπούρης και Παπαγεωργίου

Στην κοπή της πίτας του Άρη Αμφίκλειας οι Καμπούρης και Παπαγεωργίου

kampouris-papageorgiou-aris-amfiklias

Ο Άρης Αμφικλείας πραγματοποίησε μία εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, το Σάββατο (21/01) το βράδυ, με καλεσμένους μεγάλες μορφές του Ελληνικού μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, οι Αργύρης Καμπούρης και Χάρης Παπαγεωργίου παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση και βραβεύτηκαν από του ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή πίτας του συλλόγου μας!

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας η παρουσία δυο μεγάλων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών του Αργύρη Καμπούρη και Χάρη Παπαγεωργίου, όπου και δόθηκε η δυνατότητα στον σύλλογο μας να τους βραβεύσει για την σημαντική τους προσφορά στο Ελληνικό μπάσκετ!

Επίσης τιμήθηκαν ο προπονητής κ. Νίκος Χασόπουλος και ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής κ. Βασίλης Ντάκουλας για την προσφορά τους στον σύλλογο μας!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της περιοχής μας για την στήριξη του με την παρουσία του στην ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας!

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, τον αντιδήμαρχο Αμφίκλειας κ. Γκιώνη Κωνσταντίνο , τον πρόεδρο της Αμφίκλειας κ. Κόλλια Λουκά, τον τομεάρχη αθλητισμού του δήμου μας κ. Παπακούσουλα Ανδρέα, καθώς και τον πρόεδρο του Γ.Σ. Παρνασσός κ. Πήλιουρα Ηλία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις μου στήριξαν με τα δώρα τους για την λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου μας!

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την ορχήστρα του Δημήτρη Αργυρίου για την πολύ όμορφη μουσική βραδιά!

Με την δική σας στήριξη συνεχίζουμε δυναμικά, σας ευχαριστούμε!

Μετά τιμής το Δ.Σ. του Α.Σ. Άρης Αμφίκλειας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…