Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: “Μάχη με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία”

Πασκουάλ: “Μάχη με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία”

pasqual aerodromio

pasqual-aerodromio

Το εγκώμιο της Φενέρμπαχτσε και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έπλεξε ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε για το αυριανό (19/1) παιχνίδι με τους Τούρκους, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Πόλη.

“Θα πρέπει να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι όπως το αυριανό (19/01). Πρώτα από όλα θα πρέπει να ξέρουμε ότι η Φενέρμπαχτσε είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία. Θα είναι μια πολύ δύσκολη πρόκληση για εμάς. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να ένα καλό παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί”, δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ.

Όσον αφορά στην αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού, δήλωσε: “Προσπαθούμε να “χτίσουμε”. Μπορούμε να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλύτερα. Σταδιακά παίζουμε καλύτερα, αλλά το σίγουρο είναι ότι εάν θες να κερδίσεις κάτι, θα πρέπει να βελτιωθείς”.

Από την πλευρά του, ο Ντιμίτρις Νίκολς σχολίασε: “Κι οι δύο ομάδες είμαστε καλές, ξέρουμε πως έχει η κατάσταση στην Ευρώπη, έχουμε το ίδιο ρεκόρ. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε αυτά που κάναμε στις προπονήσεις. Θέλουμε τη νίκη και αυτό που μετράει είναι το ποιος το θέλει περισσότερο“.

Όσον αφορά τα σερί δύσκολα παιχνίδια και την κούραση που ενδέχεται να υπάρχει, τόνισε: “Είμαστε επαγγελματίες, αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…