Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες και πολύ καλό προπονητή”

“Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες και πολύ καλό προπονητή”

Euroleague 4

euroleague-bartzokas-barcelona

Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στο “Νίκος Γκάλης” ενάντια στον Παναθηναϊκό Superfoods, για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο προπονητής των “μπλαουγκράνα“, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η αναμέτρηση με τους “πράσινους“, ενώ ακόμα μίλησε και για την επιστροφή του Ντιανέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
Για το ΟΑΚΑ:
Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, πρέπει να κάνουμε βήμα μπροστά και να νικήσουμε και εκτός έδρας για να φτάσουμε στο Top-8. Αυτά τα παιχνίδια στην Αθήνα εναντίον του Παναθηναϊκού είναι πολύ δύσκολα, η ατμόσφαιρα, ο κόσμος, η ομάδα.

Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εκεί. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται κι αυτός τη νίκη πολύ, όσο εμείς. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αν θέλουμε να νικήσουμε.”

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και την εύκολη νίκη που είχε πετύχει στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα:
“Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Στα τελευταία δύο παιχνίδι, με τον Προμηθέα στο πρωτάθλημα και την Φενέρμπαχτσε στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, όμως πριν λίγες μέρες νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες, έναν πολύ καλό προπονητή, μεγάλη εμπειρία και επίσης μια έδρα που είναι από τις πλέον δύσκολες να επισκεφθείς στην Ευρώπη.”

Για τον Ντιανέ:
“Ο Ντιανέ είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα, είναι ένας νεαρός που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας να έχουμε νεαρούς παίκτες. Αποφασίσαμε ότι τον χρειαζόμαστε τώρα μετά την εμπειρία του στο Eurocup και την ACB με την Φουενλαμπράδα. Θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει.

Κάποιος είπε ότι είπα ψέματα ότι δεν έχω καλή επικοινωνία με τον Ροντρίγκο ντε λα Φουέντε. Πρώτα απ’ όλα, ποτέ δεν λέω ψέματα. Αυτό που συνέβη με τον Ντιανέ είναι ότι είναι δικός μας παίκτης, το καλοκαίρι αποφασίσαμε να τον δώσουμε στην Φουενλαμπράδα και τώρα σκεφτήκαμε ότι είναι σημαντικό να επιστρέψει εδώ και να μας βοηθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η απόφαση πάρθηκε μετά τη συνέντευξη Τύπου για να είμαι ειλικρινής και μετά επίσης είπα ότι είμαστε συνεχώς σε επαφή με την αγορά για να δούμε αν μπορούσαμε να ενισχυθούμε. Παράλληλα, συνέβη αυτό με τον Ολεσον και τον τραυματισμό του και παρότι πρόκειται για άλλη θέση, για την ποιότητα της προπόνησης χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …