Κεντρική Basket League Κύμη “Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω”

“Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω”

morgan

morgan

Ο Τζόρνταν Μόργκαν, με μία δήλωσή του, εμφανίζεται μετανιωμένος για όσα συνέβησαν σε κλαμπ στο Γκάζι, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τη λύση της συνεργασίας του με την Κύμη. Αισθάνεται, όπως τονίζει, ευγνώμων για την υποστήριξη των ανθρώπων της ομάδας κι εύχεται να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω ώστε να είχε ενεργήσει διαφορετικά.

Η δήλωση του Μόργκαν:

“Πέρασα όλη την προηγούμενη εβδομάδα ευχόμενος να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Είναι ακόμα δύσκολο να πιστέψω αυτά που μου συνέβησαν. Πάντα ήμουν περήφανος για τον εαυτό μου, γιατί μπορούσα να αποφεύγω καταστάσεις που ήταν επιβλαβείς για την υγεία μου, την καριέρα μου και την εικόνα μου. Είμαι περισσότερο απογοητευμένος γιατί, ακόμα και αν δεν το επιζητούσα αυτό, ξέρω πως μπορούσα να πάρω διαφορετικές αποφάσεις εκείνο το βράδυ, που θα άλλαζαν τα πάντα. Όπως για παράδειγμα, να μην βγω καν έξω.

Είμαι τρομερά ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα εδώ, στην Κύμη. Όλο το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες μου ήταν τρομερά υποστηρικτικοί απέναντί μου και απέναντι στους στόχους μου, από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα για τη συνέχεια της σεζόν. Θα τους παρακολουθώ και θα τους υποστηρίζω. Μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως εδώ πέρασα μερικούς από τους πιο χαρούμενος μήνες της επαγγελματικής μου καριέρας. Η υποστήριξη των Ελλήνων φιλάθλων είναι πραγματικά απίστευτη.

Πιστεύω πως τα πάντα γίνονται για κάποιον λόγο. Ξέρω πως αυτό που έγινε είναι ένα μέρος από το πλάνο του Θεού για τη ζωή μου. Η μόνη ευθύνη μου για τις επόμενες εβδομάδες θα είναι να προσέξω την υγεία μου και να ακολουθήσω ταπεινά το πλάνο του Θεού για τη ζωή μου. Δεν ξέρω κάποιον άνθρωπο πιο ανθεκτικό από εμένα. Αυτό είναι απλά ένα μικρό κεφάλαιο στην ιστορία της ζωής μου. Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω στο παρκέ σύντομα και θα είμαι πιο δυνατός από ποτέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…