Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες”

“Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες”

fotsis ergometrika

fotsis

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει στο “Nίκος Γκάλης” την Μπαρτσελόνα (24/01, 20:45), για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Αντώνη Φώτση να μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και να αναφέρεται στην συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και στον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται οι “πράσινοι“.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης:
-Αντώνη, η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Πού οφείλεται η αστάθεια αυτή που παρουσιάζει στα παιχνίδια;
“Είμαστε μια νέα ομάδα, με καινούριο προπονητή και με παίκτες που αποκτήθηκαν μέσα στη σεζόν (σ.σ. Γκάμπριελ, Τζεντίλε), ενώ υπάρχουν και τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών (σ.σ. Γκιστ). Θεωρητικά, είναι λογικό να χρειαζόμαστε χρόνο να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, χωρίς ωστόσο αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Η σεζόν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική, με το νέο σύστημα διεξαγωγής της Ευρωλίγκας, για αυτό και είναι απαραίτητο άπαντες να δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι ώστε να αποκτήσουμε το συντομότερο δυνατό τη δέουσα σταθερότητα.”

-Δηλαδή, σε τι ποσοστό ετοιμότητας μπορούμε να πούμε ότι βρίσκεται η ομάδα μετά και την προσθήκη των νέων παικτών, αλλά και του προπονητή;
“Θεωρώ πως η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες που ακόμα δεν έχει παρουσιάσει στον απόλυτο βαθμό. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να κάνουμε αυτά που πρέπει.”

-Αυτή τη στιγμή, δεν έχετε χρόνο για να δείτε τι έγινε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, διότι ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα…
“Πρόκειται για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει ενισχυθεί κι άλλο τελευταία. Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και είναι απαραίτητο να κερδίσουμε. Παίζουμε στο γήπεδό μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και είναι απαραίτητο να φθάσουμε στη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…