Κεντρική Basket League Άρης Γιάνκοβιτς: “Δεν είναι εικόνα αυτή”

Γιάνκοβιτς: “Δεν είναι εικόνα αυτή”

jankovic

jankovic

Στην απαράδεκτη εικόνα του Άρη και στην ήττα από τα Τρίκαλα στάθηκε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος θέλησε να δώσει το “σύνθημα” για μία καλύτερη συνέχεια στη Stoiximan.gr Basket League.

Πήραμε ένα μάθημα ηχηρό από αυτό το παιχνίδι. Είναι το δεύτερο σερί παιχνίδι μετά τον ημιτελικό που δεν έχουμε παρουσιαστεί, δεν έχουμε εμφανιστεί. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις νομίζω πως ότι και να πούμε ή να ψάξουμε έχει λίγη σημασία”, ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

“Σε τέτοια παιχνίδια μπαίνεις μέσα, αν σέβεσαι τον εαυτό του και τον ιδρώτα που έχεις χύσει στις προπονήσεις και το αποδεικνύεις μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι εικόνα αυτή. Τώρα, παραπάνω από ποτέ είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε τα κεφάλια μας μέσα. Αν μείνουμε στο ότι προκριθήκαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου, ξεγελαστήκαμε.

Ο καθένας μας θέλει να παίξει όσο καλύτερα γίνεται, ας ξεκινήσουμε να το κάνουμε. Και ενέργεια και θέληση χρειάζονται σε ένα παιχνίδι, πέρα από την τακτική. Πρέπει να τα δείχνουμε πιο έντονα και για μας και για τον κόσμο μας και κυρίως γιατί πρέπει να σεβόμαστε τους εαυτούς μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…