Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Επιτυχημένη εκδήλωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού

Επιτυχημένη εκδήλωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού

veteranoi olympiakos

veteranoi-olympiakosO Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση με θέμα “Αθλητισμός, Χρήμα και Επικοινωνία”. Στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησαν οι Παναγιώτης Φασούλας, αλλά και ο Αργύρης Καμπούρης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με θέμα “Αθλητισμός, Χρήμα και Επικοινωνία”, στο πλαίσιο του Money Show, στο ξενοδοχείο HILTON της Αθήνας. Η εκδήλωση ήταν μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία των Παλαίμαχων του Ολυμπιακού, η πρώτη εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, με στόχο την ανάδειξη του ρόλου που διαδραματίζουν η επιχειρηματικότητα και η επικοινωνία στον αθλητικό χώρο την εποχή των Νέων Μέσων.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αργύρης Καμπούρης, καθώς και ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ιστορίας του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Παναγιώτης Φασούλας. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ήταν οι δύο παρουσιάσεις που ακολούθησαν, αυτές της προέδρου της εταιρείας ερευνών FocusBari, Ξένιας Κούρτογλου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της “VELA DIGITAL” Γιώργου Καλαϊτζή.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού στο παρελθόν και πρόεδρος των βετεράνων του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης, απηύθυνε χαιρετισμό δίνοντας έμφαση στη βούληση από πλευράς Παλαιμάχων να επιστρέψουν στην κοινωνία την αγάπη που έλαβαν ως αθλητές και παράλληλα να διαδώσουν την Ιδέα του Ολυμπιακού. Ο Αργύρης Καμπούρης είπε ανάμεσα σε άλλα κατά την ομιλία του:

“Ο Σύλλογος Βετεράνων του Ολυμπιακού φέρνει κοντά πολλές γενιές παικτών, με εμπειρίες από διαφορετικές εποχές του ελληνικού μπάσκετ. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας, θέλουμε να επιστρέψουμε στην κοινωνία την αγάπη και την εκτίμηση που εισπράξαμε ως αθλητές. Ήδη, έχουμε δώσει αρκετούς φιλικούς αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στόχος μας επίσης είναι μέσα από τις δράσεις μας να διαδώσουμε σε κάθε σημείο της Ελλάδας, αλλά και στην Ομογένεια την ιδέα του Ολυμπιακού“.

Ο Παναγιώτης Φασούλας, επισήμανε κατά την ομιλία του: «Είμαι χαρούμενος που επιτέλους δημιουργείται ο Σύλλογος Βετεράνων του Ολυμπιακού με την προεδρεία του Αργύρη Καμπούρη που είναι ένας εμβληματικός αρχηγός όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, του μπάσκετ γενικότερα, αφού δεν υπάρχει άνθρωπος του μπάσκετ που να μην ξέρει ποιος είναι ο Αργύρης Καμπούρης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαστε υπερήφανοι που τον είχαμε στην Ελλάδα, είμαστε υπερήφανοι που είναι ο πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού δεν θα αναλωθούν μόνο σε φιλανθρωπικά παιχνίδια, αλλά θα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο. Ο Σύλλογος αυτός θα ενώσει όσους έχουν παίξει μπάσκετ στον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα, σε όλα τα αθλήματα, γιατί για εμάς ο αθλητισμός είναι ενιαίος. Θα θέλαμε σε συνεργασία με όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού να δείξουμε τι σημαίνει η δύναμη του Ολυμπιακού κινήματος στη χώρα. Και βέβαια γίνεται στο πλαίσιο του Money Show αυτή η εκδήλωση στέλνοντας μήνυμα πως μπορεί να υπάρξουν αναπτυξιακές δράσεις και μέσα από προσπάθειες σαν τις δικές μας.

Είμαι βέβαιος ότι με τη μεγάλη συμμετοχή όλων αυτών των ανθρώπων που είναι σήμερα εδώ, αλλά και με την προεδρεία σου Αργύρη, ο Σύνδεσμος Βετεράνων θα αφήσει το δικό του στίγμα και θα δημιουργήσει μια άλλη αντίληψη για το βετερανικό κίνημα στην Ελλάδα. Δεν είμαστε απλά οι άνθρωποι που θέλουμε να πάμε να παίζουμε μπάσκετ,  είμαστε απλά οι άνθρωποι που θέλουμε να βοηθήσουμε και συνανθρώπους και συναθλητές και επόμενα ταλέντα που θα βρεθούν στην πορεία μας να κάνουν μέσα από το μπάσκετ τα όνειρά τους πραγματικότητα. Εύχομαι καλή επιτυχία στο σύλλογό μας και με πολλά σημαντικά επιτεύγματα να παρουσιάσουμε”.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Βετεράνος Καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Σαράντης Παπαχρηστόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο της εταιρείας ερευνών “FocusBari” Ξένια Κούρτογλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της “Vela Digital”, Γιώργο Καλαϊτζή, για τις γνώσεις που μοιράστηκαν με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην αίθουσα Galaxy του Hilton.

H Πρόεδρος της εταιρείας ερευνών “FocusBari” Ξένια Κούρτογλου ανέλυσε συγκεκριμένα, κατά την παρουσίασή της τους τρόπους αξιοποίησης των ερευνητικών στοιχείων ως προς την παραγωγή οικονομικού οφέλους από τον αθλητισμό. Στο θέμα “Aθλητισμός, Χρήμα και Digital Marketing” εστίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της “Vela Digital”, Γιώργος Καλαϊτζής, μια παρουσίαση που ανέπτυξε θέματα όπως το branding, οι δημόσιες σχέσεις και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στο χώρο του αθλητισμού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…