Κεντρική Basket League Κολοσσός Έκοψε την πίτα του ο Κολοσσός Ρόδου

Έκοψε την πίτα του ο Κολοσσός Ρόδου

kolossos-rodou-kopi-pitas

Ο Κολοσσός Ρόδου διοργάνωσε μία εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ενώ ακόμα η ΚΑΕ της ροδίτικης ομάδα τίμησε τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ιστορικής σημασίας η εκδήλωση της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, στο Ροδίνι, για την κοπή της Βασιλόπιτας. Πανηγυρική ατμόσφαιρα ως έπρεπε στο κεντρικό θέμα, την τιμητική διάκριση στα 23 ιδρυτικά μέλη – έτος ίδρυσης το1963.

Η πρωτοβουλία του ΔΣ Κολοσσός H Hotels να φέρει στο προσκήνιο την ιστορική περίοδο της ίδρυσης του ΑΟ Κολοσσός Ρόδου και να τιμήσει τους πρωτεργάτες, έφερε τη Ρόδο μπροστά στην ιστορία της. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου, κ.κ. Κύριλλος, ο οποίος έδωσε τις ευχές του και αναφέρθηκε στην αθλητική και κοινωνική προσφορά της ΚΑΕ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Κόκκινος αναφέρθηκε στη δυναμική της ομάδας, την υψηλή θέση που κατέχει στην Α1 κατηγορία, την πρόθεση να παίξει στην Ευρώπη, στο γηπεδικό, τις Ακαδημίες, στους μεγάλους χορηγούς ΒΑΠ Κουγιός και ξεν/κό όμιλο Χατζηλαζάρου, στη στήριξη του κόσμου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους της Περιφέρειας ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κουνάκης, μέλος ΔΣ ΕΣΑΚΕ και ΔΣ ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος ο οποίος έθεσε ως στόχο τις δηλώσεις του προέδρου κου Κόκκινου.

Αναφορά για την παρουσία της ομάδας στο σήμερα έκανε ο αθλητικός δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αθανασίου ενώ για το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης, τη συναρπαστική ιστορία της ίδρυσης του ΑΟ Κολοσσός μίλησε το ιδρυτικό μέλος, δημοσιογράφος Γιώργος Ζαχαριάδης. Μίλησε για την πρωτοβουλία, τους οραματιστές, για το πώς βγήκε το όνομα του νέου συλλόγου, τις αθλητικές επιτυχίες, την ποδηλατική ομάδα κ.α. Οι αρχικοί στόχοι υπηρετούνται ως σήμερα, με σταθερότητα, η προσφορά στους νέους, στον τόπο, στον αθλητισμό είναι έργο καθημερινό. Από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν την ιστορία, παρόντες ήταν οι κ. Λεβέντης Βασίλειος οποίος μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στην ίδρυση και για τους στόχους, οι κ. κ. Βολωνάκης Νικόλαος και Υψηλάντης Αναστάσιος καθώς και οι οικογένειες των υπολοίπων. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη με συγκίνηση και αναμνήσεις από τις αφηγήσεις, με νέες πληροφορίες και γνώση και τη συνάντηση ανθρώπων μετά από δεκαετίες, επίσης δε από το φωτογραφικό υλικό εποχής το οποίο προβλήθηκε.

Τιμήθηκαν σε κλίμα φορτισμένο, με μεγάλη συγκίνηση όταν οι οικογένειες παρελάμβαναν για τον ιδρυτή πατέρα, παππού, τα 23 ιδρυτικά μέλη και οι δικηγόροι που συνέβαλαν στην ίδρυση του αθλητικού σωματείου ο κ. Γεώργιος Βρούχος και ο κ. Μάνος Κόκκινος. Τα ιδρυτικά μέλη του Κολοσσού, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι τα εξής: Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, Βλαστός Ιωάννης, Παλαιολόγος Χρήστος, Κανταρζής Ιωάννης, Μαλλιαράκης Γεώργιος, Βολωνάκης Νικόλαος, Κυριακόπουλος Γεώργιος, Ζαχαριάδης Γεώργιος, Λεβέντης Βασίλειος, Κόκκινος Δημήτριος, Γεωργακόπουλος Ανδρέας, Παπαγαπητός Βασίλειος, Πολίτης Νικόλαος, Χατζηνικόλας Μιχαήλ, Κιρμιζόπουλος Δημήτριος, Βρούλης Ιωάννης, Καλλιγάς Ευάγγελος, Καλαμπόκης Περικλής, Γιαλλουράκης Ιωάννης, Ξύπας Γεώργιος, Γιαλλουράκης Κυριάκος, Υψηλάντης Αναστάσιος, Τσαλαχούρης Κωνσταντίνος.

Στην εκδήλωση έγινε προβολή video που ετοίμασε για το σκοπό αυτό η NOVA με περιεχόμενο την αθλητική παρουσία της ομάδας, video παρουσίασης αρχειακού υλικού που συγκεντρώθηκε αλλά και της σημερινής ΚΑΕ. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Κολοσσάρας, η θρυλική μασκότ της ομάδας, οι cheer leaders με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, οι τυμπανιστές από το Ωδείο Corelli που έδωσαν παλμό και δύναμη, ξεχώρισαν δε οι σπουδαστές του ΙΕΚ Τουρισμού – Σχολή ΘΕΡΜΑΙ με την παρουσία και τις άψογες υπηρεσίες που προσέφεραν στη φιλοξενία του κόσμου. Ξεκίνησε λαχειοφόρος αγορά με δώρο ένα ξεχωριστό ανδρικό ρολόϊ LONGINES προσφορά των καταστημάτων KOUNAKIS η οποία θα λήξει 25/02/17.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Χρήστος Σαλούστρος από την ΚΑΕ ο οποίος μεταξύ των άλλων, παρέλαβε από το συμπαίκτη του Langston Hall, τη μπλούζα του την οποία στη συνέχεια έδωσε σε νεαρό των Ακαδημιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Οι μεγάλοι χορηγοί της ΚΑΕ κ.κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου και Βασίλης Κουγιός, το ΔΣ της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, ο κ. Γιώργος Ματσαμάς, ο κ. Γιώργος Γιαννόπουλος, ο κ. Μιχάλης Μπράτιτσης, ο κ. Μιχάλης Μακέστας, ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης, ο προπονητής κ. Άρης Λυκογιάννης, με όλη την ομάδα, ο γενικός διευθυντής κ. Γιώργος Γκοτζογιάννης, η υπεύθυνη μάρκετινγκ & επικοινωνίας κα Αντα Καραγιάννη, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Κώστας Κωσταρίδης, ο πρόεδρος των Ακαδημιών κ. Γιώργος Τσέλιος, τα μέλη ΔΣ, τα παιδιά και οι γονείς τους, οι φίλοι, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Κολοσσού H Hotels. Από τους φορείς παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Ροδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, o χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, πρόεδρος του ΓΣ Δωδεκάνησος, κ. Τσοπανάκης Δημήτρης, κ. Μιχάλης Μπαριανάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Διακοσταματίου, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κ.Βαγγέλης Μανδρακός, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιος Αϊβάζης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού κ. Σάββας Καλαθενός, τα μέλη της δημ. Κοινότητας Ρόδου κ. Τσαμπίκος Βασιλαράκης και κ. Κώστας Στυλιανού, ο Γεν. ?ρχιερατικός ?πίτροπος, Πρωτ. ?ωάννης Χαλκι?ς, ο διευθυντής του ΙΕΚ Τουρισμού – σχολή ΘΕΡΜΑΙ κ. Παναγιώτης Κουντούρης, η πρώην βουλευτής κα Μίκα Ιατρίδη και ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης, η πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου κα Ανδριάνα Μπαφίτη, ο πρόεδρος των Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου κ. Φιλήμονας Νικολάου, μέλη ΔΣ Εθελοντών Σαμαρειτών που δίνουν πάντα το παρών και στηρίζουν την ΚΑΕ σε όλους τους αγώνες, και πολλοί άλλοι. Τίμησαν δε με την παρουσία τους όλοι οι αθλητικοί δημοσιογράφοι τους οποίους οι ΚΑΕ ευχαριστεί για τη συνεχή παρουσία τους και τη γόνιμη συνεργασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης: ΔΕΡΜΑΕ, ΒΑΠ, ΙΕΚ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΣΧΟΛΗ ΘΕΡΜΑΙ, MUSIC SPOT, NOVA, MOKA BAΚΕRY, ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ESPRESSO SYSTEM, CREAM DONUTS, ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΑΡΦΑΡΑΣ ΕΠΕ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ, ΩΔΕΙΟ CORELLI, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΜΑΙΡΗΣ ΒΕΛΙΔΑΚΗ, GLOBE WILLIAMS, ΦΙΛΙΠΠΟΣ CATERING, ΤΡΟΦΟΣΥΝΘΕΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΣΤΙΛΟΓΛΟΥ (OMEGA TELEVISION), SATIN ART, HEDERA, PRAXIS PLUS.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κα Μαρία Καραμπίνη για την άμεση ανταπόκρισή της και την πολύτιμη συμμετοχή της στη διαδικασία της εκδήλωσης.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels προγραμματίζει ανάλογες εκδηλώσεις με διαφορετικές θεματικές, με στόχο την επικοινωνία στους Ροδίτες τόσο της ιστορίας όσο και την προαγωγή των αρχών του αθλητισμού που υπηρετεί με σεβασμό και αγάπη στην κοινωνία και ιδιαίτερα τους νέους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Ροδίτης κι επίσημα ο Μομίροφ

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφαν Μομίροφ. Ο 22χρονος Σέρβος γκαρντ φέτος ήταν…