Κεντρική NBA Έγραψε ιστορία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Βασικός στο All Star Game

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Βασικός στο All Star Game

antetokounmpo2 1

antetokounmpo2

Ο κύβος ερρίφθη…
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολιστάς στην ιστορία που θα αγωνιστεί σε All Star Game του NBA. Ο 22χρονος διεθνής Έλληνας φόργουορντ θα βρίσκεται στη ΒΑΣΙΚΗ πεντάδα της Ανατολής, όπως προέκυψε από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, έχοντας για συμπαίκτες τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κάιρι Ίρβινγκ, Τζίμι Μπάτλερ και ΝτεΜαρ ΝτεΡοζαν.

Ποντάρετε το ματς τoυ Ολυμπιακού απέναντι στην Μπασκόνια αλλά και γενικά όλα τα παιχνίδια της Euroleague στην 2winbet.gr η οποία εκτός των υψηλότερων αποδόσεων της αγοράς σε όλες τις διοργανώσεις, σας δίνει την δυνατότητα για κάποια free κουίζ εφόσον είστε πελάτης της!

O Aντετοκούνμπο ήρθε τρίτος σε ψήφους στην Ανατολή, μιας και συγκέντρωσε 1.604.463, όντας πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν (1.893.751) και τον Ίρβινγκ (1.696.769), ενώ συνολικά τερμάτισε έκτος στο ΝΒΑ, μιας και τον πέρασαν ακόμα από τη Δύση οι Κάρι (1.848.121), Χάρντεν (1.771.375), και Ντουράντ (1.768.185).

votes

Αντίπαλοι του θα είναι οι Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, Καουάι Λέονανρντ κι Άντονι Ντέιβις, οι οποίοι απαρτίζουν τη βασική πεντάδα της Δύσης.

Σε αντίθεση με την Ανατολή, στη Δύση υπήρξε μία μικρή έκπληξη, καθώς ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν βρέθηκε στη βασική πεντάδα. Ο ηγέτης των Θάντερ πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, ωστόσο ο Στεφ Κάρι του πήρε τη θέση.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω του λογαριασμού του στο twitter αλλά και μέσα από τον λογαριασμό των Μπακς. “Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους τους οπαδούς! Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία που μου δίνετε να ξεκινήσω στο All Star Game“, ήταν το μήνυμα του “Greek Freak”, ενώ μέσω του λογαριασμού των Mπακς ανέφερε: “Γεια σας, είμαι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και για τις ψήφους. Σημαίνουν πολλά για μένα”.

Οι βασικές πεντάδες:
ΔΥΣΗ: Στεφ Κάρι (Ουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Ουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Καουάι Λέοναρντ (Σπερς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς).
ΑΝΑΤΟΛΗ: Κάιρι Ίρβινγκ (Καβαλίερς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Ράπτορς).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…