Κεντρική Basket League Κύμη “Δεν ξέρω τι συμβαίνει”

“Δεν ξέρω τι συμβαίνει”

bratsiakos1

bratsiakos1

“Βαριά” ήττα με 94-64 υπέστη η Κύμη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Βασίλη Μπρατσιάκο, να στέκεται στο ότι η ομάδα του πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της.

“Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη μεγάλη νίκη, σ’ ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δεν είχαμε πάθος, ενέργεια και δεν μπορέσαμε σε κανένα μέρος του παιχνιδιού να ακολουθήσουμε το ρυθμό του Κοροίβου. Δεν ξέρω τι συμβαίνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και έχουμε αποσυντονιστεί τελείως, έχει χαλάσει το μυαλό μας. Θέλουμε όσο πιο σύντομα να το φτιάξουμε αυτό”, είπε ο προπονητής της Κύμης και πρόσθεσε:

“Αν συνεχίσουμε έτσι δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε κάτι καλό στο τέλος. Τώρα πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια εντός έδρας, γιατί στα εκτός κάτι μας συμβαίνει. Αξίζουμε να μείνουμε στην κατηγορία και να μείνουμε μέχρι το τέλος. Με τα σημερινά αποτελέσματα πιστεύουμε ότι οι οκτώ νίκες θα μας φθάσουν για να μείνουμε στην κατηγορία. Η ομάδα χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα για να συνεχίσει και θα της δώσουμε μέσα στην εβδομάδα”.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Τουτζιαράκης είπε: “Να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους παίκτες, τη διοίκηση, τον κόσμο της ομάδας και τους εαυτούς μας για την εμφάνισή μας. Ένας τρόπος υπάρχει από εδώ και πέρα, να δουλέψουμε σκληρά, να διορθώσουμε τα λάθη για να μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…