Κεντρική Basket League Κύμη “Απαιτείται όχι απλά συστράτευση, αλλά συναγερμός”

“Απαιτείται όχι απλά συστράτευση, αλλά συναγερμός”

psarakis laurio

psarakis-laurio

Το Λαύριο υποδέχεται (07/01, 17.00) τον Απόλλωνα Πατρών, σε ένα παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Για το παιχνίδι με του “μελανόλευκους” μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Ψαρράκης, κάνοντας κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας.

“Όλοι στην ομάδα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε ο κόσμος του Λαυρίου να είναι υπερήφανος για την ομάδα. Και για αυτό το σκοπό δεν υπολογίζουμε ούτε το κόστος ούτε τον κόπο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και όχι μόνο δεν απογοητεύομαι από τις δυσκολίες αλλά πεισμώνω -όπως και όλοι όσοι ανήκουμε στην ΚΑΕ– ακόμα περισσότερο. Θέλω να ζητήσω από όλους τους Λαυριώτες, από όλους όσοι αγαπούν το Λαύριο, να έρθουν το Σάββατο (07/01) στο γήπεδο και να βοηθήσουν τα παιδιά να πάρουν τη νίκη. Ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι πολύ κρίσιμος και απαιτείται όχι απλά συστράτευση αλλά συναγερμός!”, ήταν τα λόγια του Γιάννη Ψαρράκη.

Παράλληλα, το Λαύριο με ανακοίνωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, για το παιχνίδι με τους Πατρινούς, αλλά και αυτό με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

“Γίνε ο «6ος παίκτης» στους επόμενους δύο εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας! ΠΡΟΣΦΟΡΑ: δείτε KAI τους δύο -εντός έδρας- αγώνες της ομάδας μας απέναντι στον «Aπόλλων Πατρών CARNA» (7/01) και την «Α.Ε.Κ.» (28/01) ΜΟΝΟ με 15€! Μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας εισιτήριο καθημερινά από τα γραφεία της ομάδας από τις 6-9 μ.μ. Στήριξε με την παρουσία σου και τη φωνή σου το «Λαύριο DHI»!  Μεμονωμένα τα εισιτήρια κοστίζουν: 10€ για τον αγώνα με τον Απόλλων Πατρών και 15€ για τον αγώνα με την Α.Ε.Κ.#Basketball #Gametime #Team

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…