Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Απαιτεί ενέργεια και συγκέντρωση”

“Απαιτεί ενέργεια και συγκέντρωση”

paok boutskos

paok-boutskosΟ ΠΑΟΚ φιλοξενείται (04/01, 21:30) στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν, με τον Παντελή Μπούτσκο να αναλύει την αντίπαλο του “Δικεφάλου του Βορρά”. Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλο, πέρα του παιχνιδιού για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League αναφέρθηκε στην παρουσία των Θαντ ΜακΦάντεν και Βαγγέλη Μαργαρίτη.

“Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι σε ενέργεια και συγκέντρωση. Οφείλουμε να περιορίσουμε τις δημιουργίες Χοτζ και Νέλσον στο τρανζίσιον και να ματσάρουμε την αθλητικότητα των αντιπάλων μας στα ριμπάουντ για να καταφέρουμε να έχουμε εμείς τον ρυθμό του αγώνα. Πρέπει να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα με υπομονή να τους φθείρουμε κοντά στο καλάθι ώστε να παράγουμε καταστάσεις που μας δίνουν πλεονέκτημα”, ανέφερε αρχικά ο Παντελής Μπούτσκος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:”Υπάρχει πολύ υψηλό κίνητρο και λόγω της μάχης για την πρόκριση αλλά και επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Οφείλουμε να το διαχειριστούμε και για την ένταξη του νέου μας παίκτη αλλά και την επανένταξη του αρχηγού μας για να έχουμε την κατάλληλη χημεία και να βρούμε τις ισορροπίες μας σαν ομάδα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…