Κεντρική Basket League Άρης Το μυαλό στο 7/7 πριν τον… δύσκολο Γενάρη

Το μυαλό στο 7/7 πριν τον… δύσκολο Γενάρη

aris

aris

O Άρης έχει τέσσερις σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και στους “κίτρινους” θέλουν να εκμεταλλευτούν το βατό πρόγραμμα που υπάρχει στο εξής. Εχουμε και λέμε… Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει μπροστά το εκτός έδρας ματς (17/12) με τον Απόλλωνα Πατρών, ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι (20/12) με την Ναχαρίγια αλλά και ο αγώνας (26/12) με το Λαύριο στο Παλέ. Ολα αυτά τα παιχνίδια είναι ως το τέλος του Δεκέμβρη…

Αυτονόητο είναι πως στόχος είναι να “μεγαλώσει” κι άλλο το σερί (την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν τέσσερις σερί νίκες) και να “πάει” στο 7/7 μέχρι να “μπει” ο… δύσκολος Γενάρης. Ενας μήνας που αρχίζει με το εκτός έδρας ματς με την Μπάνβιτ, υπάρχει το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ εκτός έδρας αλλά και αυτό του Κυπέλλου με την “Ενωση” στο Παλέ.

Από εκεί και πέρα στον Άρη περιμένουν να συμμετέχουν στην προπόνηση της Πέμπτης οι Καββαδάς και Γιάνκοβιτς (αμφότεροι λόγω τραυματισμού έμειναν στα… πιτς, αλλά λογικά θα επιστρέψουν στο ματς με τον Απόλλωνα) ενώ σε ό,τι αφορά τον Ντέβιν Μαρμπλ για τον οποίο εδώ και καιρό ακούγεται πως είναι υποψήφιος για να αποχωρήσει από το ρόστερ, μια… μέση λύση προκειμένου να μην “πονέσει” ο Άρης με το θέμα της αποζημίωσης είναι ο Αμερικανός να βρει κάποιον άλλο σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Αυτό είναι ένα ζήτημα που λέγεται πως είναι ανοιχτό (δίχως όμως να θεωρείται κάτι δεδομένο στην παρούσα φάση), αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πρίφτης μετά το ματς με τους Μπάκεν Μπέαρς αναφορικά με το ρόστερ τόνισε πως “σε πρώτη φάση συνεχίζουμε όπως είμαστε”.

Oι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μόνο στην 2winbet.gr, στην οποία μπορείτε να δείτε σε live streaming όλους τους αγώνες της Euroleague την Πέμπτη (15/12)!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…