Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Το καλύτερο δώρο που πήρα ποτέ…”

“Το καλύτερο δώρο που πήρα ποτέ…”

mpala olympiacos

mpala-olympiacos-xristougenna

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και όλοι περιμένουν τον… Άγιο Βασίλη! Οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Εκμυστηρεύτηκαν, λοιπόν, στο eBasket ποιο ήταν το πιο όμορφο δώρο που έχουν λάβει ποτέ καθώς και πώς είναι οι ωραιότερες γιορτές γι’ αυτούς.

Ματ Λοτζέσκι

Όμορφα Χριστούγεννα ήταν όταν ήμουν αρκετά μικρός, δεν είχα γίνει καν 18 χρονών και θυμάμαι πως ένα πρωί που είχα σηκωθεί από το κρεβάτι, είδα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο πολλά δώρα και το καλύτερο που μου έχουν κάνει ποτέ ήταν ο πρώτος μου υπολογιστήςΤα καλύτερά μου, όμως, Χριστούγεννα, τα κάνω τα τελευταία χρόνια, από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου κι έφτιαξα την οικογένειά μου, κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος”.

Πάτρικ Γιανγκ

“Ήμουν μικρός, είχαν έρθει οι γονείς μου και με είχαν ξυπνήσει στις 6 τα ξημερώματα για να σηκωθώ και να ανοίξω τα δώρα που μου είχαν πάρει. Κάποια στιγμή ανυπομονώ κι εγώ να κάνω το ίδιο στα παιδιά μου γιατί για τους μικρούς τα Χριστούγεννα είναι κάτι ξεχωριστό”. Σχετικά με το κορυφαίο δώρο που έχει πάρει ποτέ, ο Γιανγκ δεν το σκέφτηκε και πολύ: “Tο X-BOX, δεν θυμάμαι πόσο χρόνων ήμουν, αλλά ήταν σίγουρα το καλύτερο δώρο που πήρα, μ’ αρέσουν πολύ τα video games και το Χ-BOX ήταν κάτι σπουδαίο”.

Κεμ Μπιρτς

“Τα καλύτερά μου Χριστούγεννα ήταν το 2007, όταν και πήρα δώρο το X-BOX 360. Ήμουν για πολύ καιρό ενθουσιασμένος κι ευχόμουν πάντα τέτοιου είδους δώρα κάτω από το δέντρο”.

Έρικ Γκριν

“Πήγαινα ακόμη σχολείο. Ήμουν στην πέμπτη τάξη και είχα πάρει ένα από τα πρώτα μου δώρα που μου άρεσε πάρα πολύ, ένα ποδήλατο! Μπορούσα να πάω όπου θέλω”. Όσο για το αν ήταν αυτό το καλύτερο δώρο που του έχει κάνει ο… Άγιος Βασίλης; “Δεν νομίζω. Για να είμαι ειλικρινής, το καλύτερο δώρο είναι που κάθε χρόνο έχω δίπλα μου την οικογένειά μου, που περνάμε απίστευτα και είμαστε υγιείς. Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάποιος κάτι περισσότερο από αυτό”.

Nίκολα Μιλουτίνοφ

“Πάντα οι καλύτερές μου γιορτές είναι στη Σερβία. Όταν γυρνάω στην οικογένειά μου, αφού τα τελευταία χρόνια λόγω του μπάσκετ μένω στο εξωτερικό και μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους. Σχετικά με το καλύτερό του δώρο, ο σέντερ του Ολυμπιακού μας εξήγησε πως “είναι λίγο διαφορετικά στη Σερβία απ’ ό,τι εδώ. Εκεί δεν κάνουμε δώρα ο ένας στον άλλον και στολίζουμε χριστουγεννιάτικα δέντρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όχι των Χριστουγέννων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…