Κεντρική Basket League Κύμη Τα εισιτήρια για το Κύμη – Προμηθέα Πατρών

Τα εισιτήρια για το Κύμη – Προμηθέα Πατρών

kimi

kimi

H Kύμη υποδέχεται στο “Τάσος Καμπούρης” τον Προμηθέα Πατρών (17/12, 17:00), για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και με ανακοίνωσή της η ομάδα της Εύβοιας γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηριών για τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι έχει ήδη αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (17/12) Κύμη SeaJetsΠρομηθέας Πάτρας. Για να αποφευχθεί η πιθανή ταλαιπωρία σας στα εκδοτήρια του γηπέδου, σας καλούμε να εξασφαλίσετε άμεσα το εισιτήριο σας με ένα από τους κάτωθι τρόπους: α) από το γραφείο της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου (καθημερινά 10.00 έως 14.00 και 16.00 έως 19.00), β) από το κατάστημα public, γ) από το κατάστημα Seven spots(Ελ. Βενιζέλου 60), δ) ηλεκτρονική αγορά μέσω της Viva.

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 10 ευρώ. Φοιτητικό (με υπόδειξη φοιτητικού πάσου): 8 ευρώ. Ανέργων (με υπόδειξη κάρτας ανεργίας): 8 ευρώ. Παιδικό (6-16 ετών): 5 ευρώ.
Προσοχή: Σας υπενθυμίζουμε ότι για να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας θα πρέπει σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο να γνωρίζετε τον αριθμό ΑΜΚΑ σας!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…