Κεντρική Ασίστ Shadow Παντού με… Ergoplati (pics)

Παντού με… Ergoplati (pics)

danos adedtokounbo

danos-adedtokounbo

Με οδηγό το… μαξιλάρι του (δική του πατέντα) ο Σωτήρης Ντάνος, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, έχει γνωρίσει προσωπικότητες του αθλητισμού και όχι μόνο. Όταν δεν είναι στη Στοκχόλμη και στο ξενοδοχείο Sheraton, όπου με τα “μαγικά του χέρια” φροντίζει τους ενοίκους του ξενοδοχείου, αλλά και πολλές προσωπικότητες που τον εμπιστεύονται, βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι και ταξιδεύει από τη μια άκρη του πλανήτη στην άλλη, προκειμένου να προωθήσει την άλλη μεγάλη του αγάπη, αυτό που ο ίδιος εμπνεύστηκε και πραγματοποίησε, το μαξιλάρι “Ergoplati“.

Πριν από δύο εβδομάδες, μαζί με τον αδερφό του Γιάννη, βρέθηκαν στην Ελλάδα, παρακολούθησαν την ομάδα της καρδιάς τους και ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Μάρκους Μπεργκ (Σουηδός γαρ), ενώ ο Σωτήρης του χάρισε το μαγικό του μαξιλάρι.

danos-berk

Μια στάση στη Στοκχόλμη ήταν αρκετή, για να φορτίσει τις μπαταρίες του και να ταξιδέψει -αυτή τη φορά- στην Αμερική. Εκεί συνάντησε ακόμα έναν Έλληνα, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γιόρτασε μαζί τα γενέθλιά του και φυσικά ένα μαξιλάρι με το σήμα των Μιλγουόκι Μπακς, ήταν ένα από τα δώρα που έλαβε εκείνο το βράδυ ο “Greek Freak“.

danos-buks

Δύο νέοι άνθρωποι που ο καθένας ξεχωρίζει σε αυτό που κάνει, γιατί το κάνει με πάθος και αγάπη. Δύο άνθρωποι που μας κάνουν περήφανους ως Έλληνες.

Βεβαίως το “Ergoplati” (ελληνικό όνομα στην πατέντα, για να αναδειχθεί και το έντονο ελληνικό στοιχείο, που έχουν στην καρδιά τους οι αδερφοί Ντάνοι) είναι λύση πρώτα απ’ όλους για τους διαιτητές του τένις, οι οποίοι αναγκάζονται για ώρες να κάθονται στην καρέκλα.

ergoplati-tenis

Άλλωστε, το “Ergoplati” ήταν που τον έκανε γνωστό στον κόσμο του τένις κι από εκεί ξεκίνησαν οι επαφές με ανθρώπους απ’ όλο τον πλανήτη, με επίκεντρο το Ντουμπάι!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…