Κεντρική Basket League Άρης Ντραγκίσεβιτς: “Να μην χαλαρώσουμε, έρχεται δύσκολος Ιανουάριος”

Ντραγκίσεβιτς: “Να μην χαλαρώσουμε, έρχεται δύσκολος Ιανουάριος”

dragisevic 1

dragisevic

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Άρης-Ναχαρίγια πέτυχε 13 πόντους και βοήθησε τους “κίτρινους” να είναι στο +13 (47-34) στο 20′. Ο Σέρβος μίλησε για το ματς με τους Ισραηλινούς και γενικότερα για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη αλλά και για την δική του απόδοση.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την νίκη της Τρίτης κόντρα στην Ναχαρίγια: “Το πιο σημαντικό είναι ότι συνεχίσαμε με νίκη. Αφήνουμε πίσω αυτή την νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε σε ανάλογο ρυθμό. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κρίσιμο το παιχνίδι, αλλά με την νίκη αυτή σιγουρέψαμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Παίξαμε καλά και τους κερδίσαμε. Η διαφορά μπορεί να ήταν μεγάλη, αλλά η Ναχαρίγια έχει καλούς παίκτες. Προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, παίξαμε σαν ομάδα και κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Για το ότι ο Άρης είναι ανεβασμένος αγωνιστικά έχοντας έξι σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη: “Όσο κερδίζεις, νιώθεις όλο και πιο άνετα. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα, να μην χαλαρώσουμε γιατί μας περιμένουν μεγάλα παιχνίδια. Μέσα από αυτές τις νίκες εμείς θα πρέπει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι στην άμυνα και την επίθεση. Όπως είπα, το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια”.

Για τα δύσκολα ματς τον Γενάρη: “Είναι πολύ δύσκολος ο Ιανουάριος με παιχνίδι στην έδρα της Μπάνβιτ, με την ΑΕΚ στην Αθήνα και λίγες μέρες αργότερα εδώ (σ.σ. στο Παλέ) έχουμε το ματς του Κυπέλλου. Πρέπει να προετοιμαστούμε. Το καλό είναι ότι θα παίξουμε αυτά τα παιχνίδια προερχόμενοι από νίκες. Αρχικά πρέπει με την ίδια νοοτροπία να κερδίσουμε το Λαύριο στην έδρα μας. Θα έχουμε κάποιες μέρες νωρίτερα να ξεκουραστούμε και να φροντίσουμε τους τραυματισμούς που είναι πολλοί φέτος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται τον Ιανουάριο”.

Για τις καλές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα: “Είμαι συγκεντρωμένος, όπως κάνουν και όλοι οι συμπαίκτες μου. Το σημαντικό είναι ότι όλοι συμβάλλουν στο σκοράρισμα και αυτό συμβαίνει γιατί από την καλή άμυνα έρχεται και η καλή επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…