Κεντρική Basket League Κύμη Η έκπληξη των Σχίζα και Πάλμπλαντ σε μικρούς μαθητές (pic)

Η έκπληξη των Σχίζα και Πάλμπλαντ σε μικρούς μαθητές (pic)

sxizas

Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Εύβοιας (Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ν. Εύβοιας)  βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής(23/12) οι Σταύρος Σχίζας και Μάρτιν Πάλμπλαν, δίνοντας χαρά στους μικρούς μαθητές. Οι δύο παίκτες της Κύμης μοίρασαν δώρα στα παιδιά, κάνοντας τους μια ευχάριστη έκπληξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Εύβοιας(Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ν. Εύβοιας) στην χθεσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου τους. Κατά την διάρκεια της γιορτής η πόρτα της αίθουσας χτύπησε και έκαναν την εμφάνιση τους δύο παίκτες της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS, ο Σταύρος Σχίζας και ο Μάρτιν Πάλμπλαντ, οι οποίοι μοίρασαν δώρα στoυς μικρούς μας φίλους.

Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε τις ημέρες των Χριστουγέννων όλοι κοντά στα παιδιά και να τους δίνουμε με τον τρόπο μας χαρά και γι’ αυτόν τον λόγο αποδεχτήκαμε άμεσα την πρόσκληση των δασκάλων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ν. Εύβοιας.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης όμως δεν αρκείται σε τέτοιες ενέργειες μόνο τις ημέρες των εορτών, αλλά έρχεται συνεχώς σε επαφή με τα σχολεία της περιοχής και προσπαθεί να επισκεφτεί όσα περισσότερα γίνεται. Τα παιδιά άλλωστε μας χρειάζονται δίπλα τους όλον τον χρόνο!”.

Δείτε τη φωτογραφία:

Σχίζας και Πάλμπλαντ έκαναν έκπληξη σε μικρούς μαθητές

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…