Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Γαλάτσι και Χανιά στο φετινό καλεντάρι των 3Χ3

Γαλάτσι και Χανιά στο φετινό καλεντάρι των 3Χ3

 

psakΜε ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών γνωστοποίησε πως το Γαλάτσι και τα Χανιά θα είναι δύο από τους “σταθμούς” του τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνουν κάθε καλοκαίρι η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Γαλάτσι και τα Χανιά θα φιλοξενήσουν και φέτος τουρνουά 3Χ3, τα οποία διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ και ο ΕΣΑΚΕ, με τη συμπαράσταση της ΕΣΚΑ και της ΕΚΑΣΚ. Μετά τα επιτυχημένα τουρνουά του περασμένου καλοκαιριού, οι δύο Δήμοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να λάμψουν τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ και πάλι στην πόλη τους.

Ο Σύνδεσμός μας αποδέχθηκε τις προτάσεις και έβαλε τις δύο πόλεις στο καλεντάρι του φετινού καλοκαιριού, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλες πόλεις, αφού πολλοί είναι οι Δήμοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να φιλοξενήσουν τουρνουά. Το τουρνουά στο Γαλάτσι θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2425 Ιουνίου και στα Χανιά μία εβδομάδα αργότερα (12 Ιουλίου).”

Load More Related Articles
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Η “πρώτη” του Κορωπίου

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε την Πέμπτη (24/8) το Κορωπί στο Παπασιδέρειο παρουσ…