Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Έβρεξε” ποινές!

“Έβρεξε” ποινές!

eok

eok

Με ανακοίνωση της η ΕΟΚ δημοσιοποίησε τα ονόματα των παικτών και παίκτριων, οι οποίοι λόγω συμπεριφορών δέχθηκαν ποινές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
“Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. στη συνεδρίαση της με αρ. πρωτ. 20/12-12-2016, επικύρωσε εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και  επέβαλε στον αθλητή Κ. Δοξάκη (Νο 14) του Απόλλωνα Καλαμαριάς την ποινή του αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημέρες για τη συμπεριφορά του στον αγώνα ΠΣ ΕυκαρπίαςΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς της 04/12/2016.

Κατά την ίδια συνεδρίαση επικύρωσε εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και  επέβαλε στον αθλητή Χ. Σκαλωμένο (Νο 10) της ΑΟ Ένωσης Ιλίου την ποινή του αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (βάναυση συμπεριφορά, άρθρο 64) για την συμπεριφορά του στον αγώνα ΚΑΟΚΑΟ Ένωση Ιλίου της 04/12/2016.  Επίσης, επιβάλλει την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στους αθλητές Κ. Πανουσόπουλο (Νο 12), Τ. Στρατομήτρο (Νο 13) και Θ. Αρχιμανδρίτη (Νο 6) για ανάρμοστη συμπεριφορά (άρθρο 62 παρ. 1).

Τέλος, επικύρωσε την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και επέβαλε στον αθλητή Δ. Μακρή (Νο 15) του ΚΑΟΚ την ποινή του αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (βάναυση συμπεριφορά, άρθρο 64) για την συμπεριφορά του στον αγώνα ΚΑΟΚΑΟ Ένωση Ιλίου της 04/12/2016.  Επίσης, επιβάλλει την ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας στον αθλητή Σ. Δανιήλ (Νο 11) για ανάρμοστη συμπεριφορά (άρθρο 62 παρ. 1).”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Οι διαδικτυακές μεταδόσεις της ημέρας (18/5)

Παιχνίδια που βρίσκονται στην τελική φάση θα έχουν διαδικτυακή μετάδοση Η Ελληνική Ομοσπον…