Κεντρική Απόλλων Π. “Έχουμε περιθώρια βελτίωσης”

“Έχουμε περιθώρια βελτίωσης”

mexas-apollon

Ο Απόλλων Πατρών επικράτησε της Δόξας Λευκάδας, εντός έδρας, με 7465, με τον προπονητή των γηπεδούχων, Κώστα Μέξα, να αναφέρει σε δηλώσεις του το πόσο ικανοποιημένος έμεινε από την εμφάνιση της ομάδας του. Ακόμα, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, δήλωσε πως η νίκη αυτή ήταν σημαντική και δίκαιη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Μέξας:
“Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για τη σημαντική νίκη. Αυτό που λέγαμε όλη την εβδομάδα είναι ότι αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της παίκτες με επιθετικό ταλέντο και δεν έπρεπε να της επιτρέψουμε να βρει ρυθμό καθώς μετά θα ήταν πολύ δύσκολο να τη σταματήσουμε.

Καταφέραμε λοιπόν μέσα από την άμυνά μας να περιορίσουμε τον αντίπαλο καθώς τα παιδιά ήταν σε γενικές γραμμές συγκεντρωμένα στο στόχο τους. Θεωρώ όμως ότι δεν είχαμε τόσο μεγάλη υπομονή και τόσο καθαρό μυαλό στην επίθεση για να μπορέσουμε να διαβάσουμε το παιχνίδι της Λευκάδας και να τελειώσουμε το ματς πιο εύκολα όταν είχαμε τη διαφορά.

Η πίεση είναι δεδομένη και είναι δεδομένη επειδή έχουμε χάσει στην έδρα μας παιχνίδι και αυτό μας δημιουργεί έξτρα πίεση και ειδικά όταν παίζεις με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εσένα. Προσπαθούμε να το παλέψουμε αυτό.

Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου στον αμυντικό τομέα όμως στην επίθεση πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Εχουμε περιθώρια βελτίωσης σίγουρα, όμως από την άμυνά μας μπορούμε να χτίζουμε αυτοπεποίθηση και παίρνουμε θετικά αποτελέσματα.Πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις σε θέματα χημείας κυρίως και να συνεχίσουμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Λευκάδας και στον κόουτς Μαρκόπουλο.”

Ακόμα ο Διαμαντής Σλαφτσάκης δήλωσε:
“Για εμάς ήταν μια σημαντική και δίκαιη νίκη που μας δίνει βαθμολογική ανάσα. Ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, είχαμε πει όλη την εβδομάδα ότι θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι εαν ξεκινήσουμε από την άμυνα όπου είναι η βάση μας και η δύναμη μας. Μέσα από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση και δημιουργήσαμε μια διαφορά.

Παρόλο που χάσαμε σε κάποια σημεία την ψυχραιμία μας και επιτρέψαμε στη Λευκάδα να γυρίσει στο παιχνίδι, βρήκαμε την ψυχραιμία και τα ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε τον αγώνα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…