Κεντρική Διεθνή Δύσκολα τα πράγματα για Ραντούλιτσα!

Δύσκολα τα πράγματα για Ραντούλιτσα!

armani milano miroslav raduljica

armani-milano-miroslav-raduljica

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δεν κατάφερε να στεριώσει στον Παναθηναϊκό, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να “κόβει” τον Σέρβο σέντερ από το “πράσινο” ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο πρώην άσος του “τριφυλλιού” δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Αρμάνι Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα απέκτησε τον Σέρβο σέντερ, περιμένοντας απ’ αυτόν να ανεβάσει επίπεδο τη φροντ λάιν της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Ο Ραντούλιτσα δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής τη διαφορά στην ιταλική ομάδα κι από τη στιγμή που το σύνολο του Γιαζμίν Ρέπεσα τρώει… τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη τον τελευταίο μήνα στην Ευρωλίγκα, έχουν ξεκινήσει οι… μουρμούρες για την απόδοσή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Gazzetta dello Sport“, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα βρίσκεται στο “στόχαστρο” του προπονητή του, αλλά και των οπαδών της ομάδας για τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα και στο ιταλικό πρωτάθλημα. Σε εννιά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, μετράει 9 πόντους και 3,2 ριμπάουντ, αριθμοί που δεν ικανοποιούν τους ανθρώπους της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Σέρβος σέντερ καλείται να γυρίσει… τον διακόπτη στα επόμενα παιχνίδια, καθώς δεν αποκλείεται να δει την πόρτα της εξόδου τις επόμενες εβδομάδες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…