Κεντρική Basket League Κύμη Μπρατσιάκος στο eBasket.gr: “Να μάθει ακόμα περισσότερος κόσμος την Κύμη”

Μπρατσιάκος στο eBasket.gr: “Να μάθει ακόμα περισσότερος κόσμος την Κύμη”

bratsiakos1

bratsiakos1

Τη μεγαλύτερη νίκη – μέχρι την επόμενη – της ιστορίας της πανηγύρισε η Κύμη, η οποία επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 93-82, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου έφτασε τις τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την εκπλήρωση του στόχου της, ο οποίος είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, στην παρθενική της εμφάνιση στα μεγάλα σαλόνια.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, η Κύμη δεν ήταν καλή αμυντικά (η άμυνα είναι το δυνατό της όπλο), αλλά βρέθηκε σε τόση καλή μέρα επιθετικά που ήταν αδύνατον να χάσει από το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου.

kimi

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο επί των “ασπρόμαυρων”, ο Βασίλης Μπρατσιάκος μίλησε στο eBasket.gr κι αναφέρθηκε στο κλειδί της νίκης, στους στόχους της ομάδας και τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

“Πετύχαμε μία καλή νίκη απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Παίξαμε καλό μπάσκετ και στο τέλος βγήκαμε νικητές από μία σκληρή μάχη. Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά όταν βάζεις 93 πόντους στον ΠΑΟΚ, δύσκολα θα χάσεις. Βρεθήκαμε πραγματικά σε εξαιρετική μέρα επιθετικά. Πετύχαμε 18 πόντους στο τρανζίσιον, είχαμε εξαιρετικά ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα κι έτσι φτάσαμε στη νίκη”, δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Το ξεκίνημα, πάντως, ήταν κάκιστο για την Κύμη. Βρέθηκε να χάνει με 10 πόντους (17-27) στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί στο παρκέ.

“Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά. Ίσως δείξαμε παραπάνω σεβασμό στον ΠΑΟΚ από όσο θα έπρεπε. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους στην πρώτη περίοδο, ωστόσο στη συνέχεια αντιδράσαμε και κάναμε την ανατροπή. Στο τρίτο δεκάλεπτο, ειδικά, κυριαρχήσαμε πλήρως στο παρκέ”, ανέφερε ο κόουτς Μπρατσιάκος.

Η σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει πάντως τα σχέδια της Κύμης. “Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή. Σίγουρα αυτή η νίκη μας ανέβασε ψυχολογικά κι έδειξε πως βαδίζουμε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε σκληρά και καμία νίκη δεν είναι τυχαία. Είναι προϊόν σκληρής δουλειάς”, πρόσθεσε ο τεχνικός της Κύμης.

Κλείνοντας, ο Βασίλης Μπρατσιάκος αναφέρθηκε σ’ ακόμα έναν μεγάλο στόχο που έχει η ομάδα. “Θέλουμε να φέρουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε να κερδίσουμε οπαδούς κι επιθυμούμε, μέσω της σκληρής δουλειάς μας, να κάνουμε γνωστή την Κύμη σ’ όσο περισσότερο κόσμο γίνεται“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Κλήθηκαν σε απολογία Πανιώνιος και Ηρακλής

Στη ΔΕΑΒ κλήθηκαν Πανιώνιος και Ηρακλής. Η Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας μετά τα επεισόδ…