Κεντρική Basket League Κύμη Μπρατσιάκος: “Υπάρχει το πρέπει με τον Προμηθέα”

Μπρατσιάκος: “Υπάρχει το πρέπει με τον Προμηθέα”

bratsiakos1

Η Κύμη πρέπει να κερδίσει τον Προμηθέα στην έδρα της, όπως τόνισε ο Βασίλης Μπρατσιάκος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “Athlenda“. Ο προπονητής της ομάδας της Εύβοιας υποστήριξε πως θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι με τους πατρινούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ρόστερ της Κύμης: “Η έλευση των Αντεκμπόγιε και Κοστόφ έχει επιφέρει σημαντική αλλαγή στην ομάδα. Αμφότεροι πρόσθεσαν εμπειρία και προσωπικότητα. Είναι δυο πάρα πολύ καλοί παίκτες. Ήταν αυτό που μας έλειπε από το παζλ. Ίσως αν τους είχαμε από την αρχή του πρωταθλήματος να είχαμε τουλάχιστον μια ακόμη νίκη. Κάλλιο αργά όμως παρά ποτέ… Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τους δυο παίκτες αλλά κι απ’ όλα όσα προσφέρει η διοίκηση και σε μένα και τους συνεργάτες μου ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε απρόσκοπτα για την επιτυχία της ομάδας”.

Για το τι λείπει από την Κύμη για να πάρει εκτός έδρας νίκες: “Νομίζω θέλουμε λίγο χρόνο ακόμη για να αποκτήσουμε κι άλλη ομοιογένεια. Κυρίως όμως θέλουμε κι άλλη εμπειρία στην Α1. Είμαστε μια ομάδα με νέα παιδιά. Χρειαζόμαστε ένα ‘κλικ’ για να φτάσουμε στην πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Έχουμε φτάσει δυο φορές στην πηγή αλλά δεν μπορέσαμε να πιούμε νερό… Πιστεύω ότι την τρίτη φορά θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και θα τα καταφέρουμε”.

Για τον Τζόρνταν Μόργκαν: “Τον προφυλάξαμε απέναντι στον Άρη για να είναι έτοιμος με τον Προμηθέα αλλά ο Τουτζιαράκης ήταν φανταστικός στον συγκεκριμένο αγώνα και τον αντικατέστησε επάξια. Είναι ευχής έργο το ότι έχουμε καταφέρει οι Έλληνες παίκτες να αγωνίζονται αρκετά. Δεν χαρίζουμε σε κανέναν τίποτα. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίζουν και να μας βοηθήσουν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα”.

Για τον Προμηθέα: “Ο Προμηθέας έχει δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Έχει εφάμιλλη διαδρομή με μας. Ξεκίνησε από χαμηλά, έχει έναν σπουδαίο πρόεδρο, έχει καταφέρει ό,τι κι εμείς όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε μαζί στην Α1. Θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είναι από τα ματς όπου υπάρχει το ‘πρέπει’. Ελπίζω να είναι υγιείς οι παίκτες μου για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κι όπως πρέπει στην έδρα μας”.

Για τις περσινές “μάχες” με τον Προμηθέα: “Και οι δυο πέρυσι παλεύαμε για την άνοδο, φέτος παλεύουμε για την παραμονή. Πάλι παλεύουμε και οι δυο. Μεταξύ μας γίνονται πολύ καλά παιχνίδια. Δεν έχουμε καταφέρει να τους νικήσουμε. Πιστεύουμε να κάνουμε την αρχή το Σάββατο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…