Κεντρική Basket League Άρης Μπάκνερ: “Νιώθω καλά, ο Άρης απέκτησε χημεία…”

Μπάκνερ: “Νιώθω καλά, ο Άρης απέκτησε χημεία…”

erik

erikΣτις 30/11 η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης ήταν πως ο Ερικ Μπάκνερ θα μείνει για τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης καθώς είχε τραυματιστεί στο ματς με την Μονακό και υπέστη οστικό οίδημα στην ποδοκνημική. Τα πράγματα άλλαξαν… εντυπωσιακά και ο Αμερικανός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση πολύ νωρίτερα. Στο 18′ του αγώνα με το Λαύριο, ο Δημήτρης Πρίφτης “έριξε” στο ματς τον Μπάκνερ ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με δύο πόντους. Αυτό το τελευταίο, βέβαια, έχει την μικρότερη αξία αφού το ζητούμενο ήταν να δοκιμάσει ο 26χρονος σέντερ το πώς νιώθει και να μην έχει ενοχλήσεις.

Ο Αμερικανός μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στο Λαύριο έδειχνε ευδιάθετος ενώ ο Πρίφτης μιλώντας για την γρήγορη επιστροφή του Μπάκνερ εξήγησε ότι ο τελευταίος… “επέστρεψε πιο γρήγορα. Γενικά έχει πολύ καλή ανταπόκριση στους τραυματισμούς, επιστρέφει πάρα πολύ γρήγορα. Ο ίδιος ζήτησε να επανέλθει νωρίς, αισθάνεται καλύτερα και έγινε ένα πρώτο βήμα (σ.σ. με την χρησιμοποίησή του στο ματς με το Λαύριο) να επανέλθει”. Οσο για το τι δήλωσε ο 26χρονος σέντερ; Ιδού…

Για την γρήγορη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και βρίσκομαι στο γήπεδο μαζί με την ομάδα μου. Αρχικά οι γιατροί είπαν πως θα χρειαστώ τρεις μήνες, αλλά επέστρεψα μέσα σε τρεις εβδομάδες και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ζήτησα από την ομάδα να πάω στην Αμερική για να πάρω και μία δεύτερη γνώμη για τους αστραγάλους μου. Επισκέφθηκα τον γιατρό μου στην Ατλάντα και είπε πως όλα είναι καλά και από την στιγμή που δεν αισθάνομαι κάποιον πόνο επέστρεψα και ξεκίνησα την δουλειά για να διατηρηθώ σε φόρμα και να είμαι έτοιμος. Ειλικρινά νιώθω 100% έτοιμος. Πρέπει να δουλέψω λίγο την διαδικασία της επανένταξής μου, τα επιθετικά συστήματα… Νιώθω καλά”.

Προσφορά 1 Sony PS4 και 2 Tablets Android! Μπείτε στον λογαριασμό σας στην 2winbet.gr και δείτε λεπτομέρειες για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ο οποίος θα διαρκέσει έως 31/12 τα μεσάνυχτα. Πατήστε εδώ

Για την αγωνιστική άνοδο του Άρη που έχει πλέον επτά σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και για τα δύσκολα ματς του Γενάρη: “Έχουμε αποκτήσει χημεία σαν ομάδα, παίζουμε ομαδικά. Ακολουθεί ένας «μεγάλος» μήνας με πολλά δύσκολα παιχνίδια, γι’ αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε”.

Για το ότι πλέον δεν υπάρχουν -τόσα πολλά- προβλήματα τραυματισμών όπως το προηγούμενο διάστημα, αλλά και για την καλή απόδοση της ομάδας στο ματς με το Λαύριο: “Είναι ωραία αίσθηση… Έχουμε ξανά μαζί μας τον Καββαδά ο οποίος έπαιξε πολύ καλά. Οι γκαρντ μοίρασαν σωστές πάσες και γενικότερα παίξαμε σαν ομάδα”.

Για το παιχνίδι με την Μπάνβιτ στην Τουρκία: “Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι στην Μπάνβιτ. Έπαιξα στην Τουρκία δύο χρόνια και η έδρα της Μπάνβιτ είναι δύσκολη. Είναι μικρό γήπεδο και έχεις την αίσθηση πως όλοι κρέμονται από πάνω σου. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι”.

Για τους αγώνες με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: “Αρχικά θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι πρώτο και όσον αφορά το Κύπελλο, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε”.

Πριν ποντάρεις μπες στο Kolpobet.gr. Τα καλύτερα προγνωστικά για το στοίχημα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…