Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Αύριο θα αποφασίσουμε για Πρίντεζη”

“Αύριο θα αποφασίσουμε για Πρίντεζη”

sfairopoulos aerodromio

sfairopoulos-aerodromio

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις (15/12, 20:00), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague. O Γιάννης Σφαιρόπουλος με δηλώσεις του στάθηκε στη δυσκολία της εν λόγω αναμέτρησης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Γιώργο Πρίντεζη τονίζοντας πως η συμμετοχή του στο ματς με τους Λιθουανούς θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Aναλυτικά:

Για τον Γιώργο Πρίντεζη: “Έκανε ένα μέρος της προπόνησης σήμερα ο Πρίντεζης, θα δούμε και αύριο πως θα είναι και θα ξέρουμε την τελευταία στιγμή”.

Για το ματς με την Ζαλγκίρις: “H Ζαλγκίρις Κάουνας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει κερδίσει τα τρία από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια, έχει χάσει πολύ δύσκολα στη Μόσχα και στη Μαδρίτη.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παίζει σκληρά στην άμυνα, στην επίθεση παίζει ανάλογα με τους παίκτες που έχει, χτυπάει εκεί που βλέπει ότι υπάρχει αδυναμία, εμείς πρέπει να παίξουμε έξυπνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας, να σταματήσουμε εκεί που θέλουν να χτυπήσουν κάθε φορά και στην επίθεση να τρέξουμε, να διαβάσουμε τι μας δίνει η άμυνα κάθε φορά και να παίξουμε έξυπνα”.

Oι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μόνο στην 2winbet.gr, στην οποία μπορείτε να δείτε σε live streaming όλους τους αγώνες της Euroleague την Πέμπτη (15/12): Ούνιξ Καζάν-Μπασκόνια, Νταρουσάφακα-Ρεάλ, Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι, Μπάμπεργκ-Εφές και Ζαλγκίρις Ολυμπιακός

Για την απουσία του Χάκετ: “Καταρχήν είναι άσχημο αυτό που έχει συμβεί. Είναι άσχημο όταν τραυματίζεται ένας παίκτης της ομάδας σου. Έχω πει ότι μπορούμε να καλύψουμε το κενό, έχουμε τους παίκτες και αυτό πρέπει να γίνει με ομαδική προσπάθεια, αλλά και ατομική. Δεν σκεφτόμαστε το περσινό παιχνίδι, νέο παιχνίδι, νέα χρονιά, διαφορετικές ομάδες και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το ματς”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σχολίασε: “Δεν κοιτάζουμε τι έγινε πέρσι, δεν το βλέπουμε ως ρεβάνς. Θέλουμε να νικήσουμε αύριο, μόνο αυτό το ματς σκεφτόμαστε, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι.

Δεν ζούμε με το παρελθόν. Έχουν καλό ρόστερ, σε όλες τις θέσεις έχουν καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή, να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε την επίθεση τους. Είμαστε σε καλό ρυθμό και μπορούμε να τον βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…