Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Άδειασαν τα ταμεία

Άδειασαν τα ταμεία

kaffes ilias2

kaffes-ilias2

Τι έγινε παλικάρια; Όλα καλά; Για να ξηλωθεί η εκλεγμένη διοίκηση Καφφέ στην ΟΔΚΕ πολλά ειπώθηκαν. Μεταξύ αυτών κι ότι οι χορηγίες δεν ήταν παρά… ψίχουλα. Ήταν τέτοιος ο (ακήρυχτος) πόλεμος, που πείστηκαν (ή πιέστηκαν) οι διαιτητές να μην φορούν τις εμφανίσεις με τις χορηγίες, παρότι υπήρχαν συμβάσεις. Η… επάρατη διοίκηση του Ηλία Καφφέ έπεσε (όπως έπεσε) και τώρα τι γίνεται;

  • Πουθενά δεν θα διαβάσετε ότι στον τελικό του Κυπέλλου είχαν έρθει άνθρωποι της DOLE από την Ελβετία, για να δουν πού πάνε τα χρήματά τους. Οι διαιτητές δεν έφεραν τα σήματα -ως όφειλαν- οι παράγοντες της εταιρίας έφυγαν δυσαρεστημένοι και -φυσικά- δεν έδωσαν την τελευταία δόση. Ήτοι χάθηκαν κάτι σαν 7-8.00 ευρώ.
  • Πουθενά δεν θα διαβάσετε ότι το ίδιο συνέβη και με την εταιρία MIKEL, η οποία για τον ίδιο λόγο -πατώντας πάνω στις ρήτρες που υπήρχαν- δεν πλήρωσε για κάτι που δεν πήρε.

Αλήθεια, αυτά τα χρήματα θα δοθούν στην ΟΔΚΕ από την ΕΟΚ; Θα τα πληρώσει ο Τάκης Τσαγκρώνης, που έλεγε στους διαιτητές να μην φορούν τις εμφανίσεις με τις διαφημίσεις, ή θα καλύψει τη… ζημιά ο Κώστας Κορομηλάς.

Περσινά ξινά σταφύλια, πάμε παρακάτω.

Η PALAPLAST ήταν κεντρικός χορηγός της ΟΔΚΕ και κάποιοι, με μεγαλόπνοα σχέδια για τη διαιτησία, κατηγορούσαν τον Ηλία Καφφέ ότι μέχρι εκεί μπορούσε να φτάσει. Μαντέψτε. Οι επίγονοι σε ποια εταιρία στράφηκαν για να ζητήσουν χορηγία; Ναι, δεν κάνατε λάθος. Στην PALAPLAST. Σε αυτήν, που κατηγορούσαν τον Καφφέ ότι είχε φέρει.

Μόνο που υπάρχουν άνθρωποι που δεν… πουλάνε αυτούς με τους οποίους συνεργάζονταν. Η πόρτα έκλεισε κατάμουτρα. Το αποτέλεσμα; Από τα 70.000 ευρώ που έβαζε στο ταμείο της η Ομοσπονδία των διαιτητών ΜΟΝΟ από την κεντρική διαφήμιση (χωρίς να υπολογίζουμε τις υπόλοιπες), τώρα δίνουν μάχη για να φέρουν -με το ζόρι- 30.000 ευρώ!

Το καλύτερό τους, δηλαδή, είναι το χειρότερο για την ΟΔΚΕ, η οποία θα απειληθεί με… “λουκέτο“, καθώς δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί και να καλύψει στις ανάγκες της. Κι αν τα καταφέρουν, που το ευχόμαστε.

Συμπέρασμα: Καθένας κρίνεται από το αποτέλεσμα και αυτοί που επέκριναν τον Ηλία Καφφέ και τη διοίκησή του πρέπει να αποδείξουν στην πράξη ότι τα καταφέρνουν καλύτερα.

Αναφερόμαστε στις χορηγίες, γιατί στο κομμάτι “διαιτησία” έχει γίνει ήδη τσίρκο με 100+ αξιολογημένους για Α1 (μιλάμε για την απόλυτη αγροτική πολιτική, ή αλλιώς “Τσοβόλα δώστα όλα“), με τέσσερις διεθνείς εκτός πινάκων, χωρίς κανείς να αντιδρά και άλλα πολλά, που -εδώ είμαστε- θα γράψουμε. Άλλωστε, είπαμε, αυτά δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού…

Υ.Γ.: Έχουν δικαίωμα οι διαιτητές να προσφύγουν για τα διαφυγόντα κέρδη τους;
Υ.Γ.1: Θα πάρει θέση η νέα “διοίκηση” της ΟΔΚΕ για τα οφειλόμενα προς τους διαιτητές, ή αποφεύγουν τις κακοτοπιές Ντάβαρης και Μπούσιας;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…