Κεντρική Ασίστ Basketbase 5αδάτος ο Σπανούλης!

5αδάτος ο Σπανούλης!

spanoulis fasoulas

spanoulis-fasoulas

petridis-giorgos14 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα. Σε αυτό το διάστημα περιορίστηκε η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στα Τρίκαλα. Ήταν αρκετό όμως για να τον βάλουν στην πρώτη πεντάδα των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος στην ιστορία των ερυθρόλευκων στα χρόνια της Basket League. Ο “V-Span” έφτασε τις 191 συμμετοχές φορώντας τη φανέλα των Πειραιωτών από το 2010 μέχρι σήμερα και άφησε πίσω του τον Παναγιώτη Φασούλα που στην εξαετία 1993-1999 μέτρησε 190 ματς πρωταθλήματος.

Οι καλύτερες αποδόσεις στη 2winbet.gr

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μπορεί αλλά οριακά να προλάβει μέσα από τη φετινή σεζόν να “σκαρφαλώσει” μία ακόμη θέση στη σχετική λίστα, αφού ο Δημήτρης Παπανικολάου που είναι 4ος βρίσκεται 25 παιχνίδια μακριά (216). Ο “V-Span” είναι στην πρώτη πεντάδα των ιστορικών λιστών του Ολυμπιακού ακόμη στο σκοράρισμα (4ος), στις εύστοχες βολές (3ος), στα εύστοχα τρίποντα (2ος) και στις ασίστ (1ος).

Πέραν του σπουδαίου επιτεύγματος του Σπανούλη, ένα άλλο ίσως εξίσου σημαντικό σημείωσε και ο Γιώργος Πρίντεζης. Μάζεψε δύο επιθετικά ριμπάουντ με τα οποία έφτασε τα 300 με τη φανέλα του Ολυμπιακού κάτι που έκαναν μόνο άλλοι τρεις στην ιστορία της ομάδας στην Basket League (Τάρλατς, Φασούλας, Μπουρούσης). Ο “Πρι” ξεπέρασε στο ματς των Τρικάλων τον Δημήτρη Παπανικολάου και είναι πλέον 4ος της σχετικής λίστας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…