Κεντρική Basket League Κύμη Τα εισιτήρια του σπουδαίου παιχνιδιού της Κύμης!

Τα εισιτήρια του σπουδαίου παιχνιδιού της Κύμης!

kimi 1

kimi

Η Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας από νωρίς τον κόσμο της για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 17.00 οι φίλαθλοί μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μια σπουδαία αναμέτρηση! Η ομάδα μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League υποδέχεται στο κλειστό Κανήθου “Τ. Καμπούρης” τον ΠΑΟΚ, μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες της χώρας!

Οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS, γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και για να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι φίλαθλοι που επιθυμούν να έρθουν στο γήπεδο, αποφάσισαν να αρχίσει από τώρα η προπώληση εισιτηρίων του αγώνα. Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι θα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας με τους κάτωθι τρόπους…

α) από το γραφείο της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου(καθημερινά 10.00 ως 14.00 και 16.00 έως 19.00)
β) από το κατάστημα public
γ) από το κατάστημα Seven spots (Ελ. Βενιζέλου 60)
δ) ηλεκτρονική αγορά μέσω της Viva.gr

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 10 ευρώ. Φοιτητικό (με υπόδειξη φοιτητικού πάσου): 8 ευρώ. Ανέργων (με υπόδειξη κάρτας ανεργίας): 8 ευρώ. Παιδικό(6-16 ετών): 5 ευρώ
Προσοχή: Σας υπενθυμίζουμε ότι για να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας θα πρέπει σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο να γνωρίζετε τον αριθμό ΑΜΚΑ σας!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…