Κεντρική Basket League Κύμη “Σε όλη την Κύμη το βραβείο του MVP”

“Σε όλη την Κύμη το βραβείο του MVP”

Jordan Morgan kimi

jordan-morgan-kimi

Ο Τζόρνταν Μόργκαν έκανε ότι ήθελε απέναντι στα Τρίκαλα (24 πόντους, 14 ριμπάουντ), αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της 5ης αγωνιστικής και μίλησε για το συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο αφιέρωσε σε όλη την ομάδα της Κύμης, ενώ πρόσθεσε πως στόχος των “νεοφώτιστων” είναι να καταφέρουν να μπουν στα πλέι οφ.

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP για πρώτη φορά στο διάστημα της παρουσίας σου στην STOIXIMAN.GR Basket League σε συνδυασμό με την δεύτερη νίκη της Κύμης Seajets στο πρωτάθλημα;

“Αν και η ανάδειξη μου ως MVP της αγωνιστικής είναι αδιαμφισβήτητα προσωπική τιμή, πρέπει να τονίσω ότι το βραβείο αυτό ανήκει σε όλη την ομάδα της Κύμης Seajets. Η εμφάνιση μου στο ματς με τα Τρίκαλα ήταν αποτέλεσμα της προσοχής που μας δείχνουν οι προπονητές μας, της σκληρής ομαδικής δουλειάς στις προπονήσεις όλες τις προηγούμενες εβδομάδες και στην έλλειψη εγωισμού στο παιχνίδι μας την Κυριακή.

Η νίκη ήταν ο μοναδικός μας στόχος γι’ αυτό το ματς. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας της ομάδας της Κύμης και εύχομαι με την βοήθεια του Θεού να συνεχίσω να δίνω χαρά στους φιλάθλους μας”.

– Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το ελληνικό πρωτάθλημα; “Αυτό που έχω διαπιστώσει από την Stoiximan.gr Basket League είναι ότι δεν μπορείς να πάρεις κανένα ματς αψήφιστα. Μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αν δεις τον βαθμολογικό πίνακα, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, θεωρητικά όλες οι ομάδες μπορούν να διεκδικήσουν την είσοδο τους στα πλέι οφ. Γι αυτόν τον λόγο κάθε ματς είναι σημαντικό.

Τα αποτελέσματα του επόμενου μήνα μπορούν να έχουν μεγάλη επιρροή στο τι στόχους θα έχει αντικειμενικά η κάθε ομάδα για φέτος”.

– Που μπορεί να φτάσει η Κύμη Seajets, “νεοφώτιστη” στην STOIXIMAN.GR Basket League, την φετινή σεζόν; “Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά ομαδικά και ακολουθούμε τις οδηγίες των προπονητών μας, τότε πραγματικά δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούμε να πετύχουμε ως ομάδα φέτος. Στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο αλλά είναι πρόκληση για εμάς. Θεωρώ ότι έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.

Όμως θα εξαρτηθεί η τελική μας επιτυχία από την καθημερινή αφοσίωση που θα δείχνουμε ο ένας στον άλλο και από την διάθεσή μας να είμαστε μαχητικοί σε κάθε παιχνίδι”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…