Κεντρική NBA Ποιος Λεμπρόν Τζέιμς; Ο Γιάννης! ΜΥΘΙΚΟΣ Αντετοκούνμπο (pics,vids)

Ποιος Λεμπρόν Τζέιμς; Ο Γιάννης! ΜΥΘΙΚΟΣ Αντετοκούνμπο (pics,vids)

giannis2

giannis2

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια να χαρακτηρίσεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ κάνει τρομερά πράγματα στο ΝΒΑ, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου.

Ο “Greek Freak” δεν σταματάει να τρελαίνει τους Αμερικανούς, “χορεύοντας” οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί μπροστά. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Κλίβελαντ Καβαλίερς να υποκλιθούν στο μεγαλείο του. Η παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς τα είδε όλα στο παιχνίδι με τους Μπακς στο Μιλγουόκι, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 118-101.

giannis-cavs

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε εξωγήινη εμφάνιση, κάνοντας για ακόμα μία φορά υπερήφανο το ελληνικό μπάσκετ. Με μία απίστευτη εμφάνιση κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς, οδήγησε την ομάδα του στη σπουδαία νίκη, ισοφαρίζοντας ρεκόρ καριέρας του σε πόντους.

Συγκεκριμένα, μέτρησε 34 πόντους12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα και 2 τάπες. Τελείωσε το παιχνίδι με 13/19 σουτ, εκτελώντας από παντού τους Καβαλίερς. Να θυμίσουμε πως τους ίδιους πόντους, 34, είχε βάλει πέρυσι τον Απρίλιο σε ένα παιχνίδι απέναντι στους Σικάγο Μπουλς.

giannis1

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης και τη μυθική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…