Κεντρική Basket League Κύμη “Ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

“Ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες”

sxizas

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί ο νικητής του αυριανού αγώνα στη Χαλκίδα μεταξύ της Κύμης και του Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον πρώτη παίκτη των κρητικών και νυν των νεοφώτιστων, Σταύρο Σχίζα, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα με συγκεκριμένα αγωνιστικά γνωρίσματα. Διαχρονικά τους αρέσει το γρήγορο παιχνίδι, με μεγάλο σκορ και με μεγάλη ένταση. Αν και μπορούν να παίξουν και σετ επιθέσεις, προτιμούν να τρέξουν και να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο θέαμα στους φιλάθλους.

Η δύναμη τους είναι σαφώς το γρήγορο επιθετικό transition και η έμφαση που έχουν στα ριμπάουντ, ειδικά στα επιθετικά. Επιπλέον, αυτήν την χρονική στιγμή έχουν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θα έρθουν στην Χαλκίδα για να παλέψουν για την νίκη. Εμείς όμως δεν έχουμε καμία διάθεση να τους αφήσουμε να φύγουν με το “διπλό” στις αποσκευές τους!

Έχουμε δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις και θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, με σκοπό να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να μην του επιτρέψουμε να φανερώσει τα αγωνιστικά του προτερήματα. Είναι δεδομένο πάντως ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και ο τελικός νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας πιστεύω ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια νίκη που μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για την πορεία μας στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…