Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα”

“Να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα”

green1

green1

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται (7/11 19.00) στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη και ο Έρικ Γκριν χαρακτήρισε το παιχνίδι με τους “κίτρινους” εξαιρετικά δύσκολο. Ο Αμερικάνος γκαρντ, μιλώντας στην στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, δήλωσε πως οι ερυθρόλευκοι δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από την καυτή ατμόσφαιρα του “Nick Galis Hall.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Δυστυχώς, την εβδομάδα που πέρασε δεν καταφέραμε να νικήσουμε στην Ευρωλίγκα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ένα ματς το οποίο θέλαμε πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς δεν παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος τους για να καταφέρουμε να το κερδίσουμε. Έχω αναφέρει όμως και στο παρελθόν, μέσω αυτού του blog, ότι έτσι όπως είναι φέτος η σεζόν σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα δεν μπορείς να μένεις σε μια ήττα ή σε μια νίκη περισσότερο από λίγες ώρες.

Τώρα, μας περιμένει ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Άρη. Οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου με έχουν προετοιμάσει πως πρόκειται για μία από τις δυσκολότερες έδρες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά και να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα. Ο Άρης έχει δείξει φέτος πως είναι φοβερά ανταγωνιστικός, θα πρέπει λοιπόν από την αρχή έως το τέλος να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας, διαφορετικά θα έχουμε προβλήματα… Να είστε καλά, Έρικ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…