Κεντρική Διεθνή Με πέντε απουσίες στο ΣΕΦ!

Με πέντε απουσίες στο ΣΕΦ!

barcelona

barcelona

Η Μπαρτσελόνα αναχώρησε από τη Βαρκελώνη με προορισμό την Αθήνα, όπου αύριο (16/11) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του πέντε παίκτες, μιας κι εκτός δράσης είναι οι Ρίμπας, Λαουάλ, Ναβάρο, Ντόλμαν και Κλαβέρ.

“Δεν έχει σχέση μόνο με εμένα αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός παίζει απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Όπως και να έχει, για μένα είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή να επιστρέψω στο μέρος όπου έχω καλούς φίλους και σπουδαίες αναμνήσεις, αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να μην σκεφτούμε άλλα πράγματα”.

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στις απουσίες της Μπαρτσελόνα: “Έχουμε βελτιώσει το παιχνίδι μας φυσικά και έχουμε έξι συνεχόμενες νίκες σε Ευρωλίγκα και ACB, παίζουμε πολύ καλύτερα πλέον. Αλλά ακόμη έχουμε πέντε παίκτες εκτός και αυτό είναι πολύ δύσκολο για μας, από τη στιγμή που παίζουμε περίπου τέσσερις αγώνες την εβδομάδα”.

Για τον Σπανούλη, σχολίασε: “Ο Σπανούλης είναι ο παίκτης που αποφασίζει για το 67% των επιθέσεων του Ολυμπιακού. Είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο και εμπειρία σε αυτό το επίπεδο, αλλά δεν θα συγκεντρωθούμε μόνο σε αυτόν. Ο Ολυμπιακός διαθέτει και άλλους παίκτες όπως ο Λοτζέσκι, ο Γκριν και ο Παπανικολάου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…