Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μαρκόπουλος: “Να μην δώσουμε χώρους στην Βέντσπιλς”

Μαρκόπουλος: “Να μην δώσουμε χώρους στην Βέντσπιλς”

paok soulis markopoulos

paok-soulis-markopoulos

O ΠΑΟΚ έχοντας απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ήττες στο Champions League, θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα στο εντός έδρας ματς της Τετάρτης απέναντι στην Βέντσπιλς. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε την Τρίτη:

“Η Βέντσπιλς έχει αρκετά καλό υλικό. Εχει δύο ξένους που είναι καλοί παίκτες. Ο Ντιν είναι καλός οργανωτής και διαβάζει πολύ καλά το ματς, μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του αλλά και τους συμπαίκτες του. Ο Κάμπελ, επίσης, είναι πολύ καλός παίκτης, μπορεί να διεισδύσει σε οποιαδήποτε άμυνα και είναι καλός σουτέρ.

Είναι μια ομάδα που τρέχει και σουτάρει έξω από την γραμμή των τριών πόντων, ακόμη και στον αιφνιδιασμό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπορέσει να το σταματήσει αυτό, πρέπει να μην δώσει καθόλου χώρους στους αντιπάλους να κινηθούν για να μπορέσουν να σουτάρουν. Πρέπει επίσης να κλείσει την άμυνα για να μην κάνουν διεισδύσεις”.

Για τους τραυματισμούς: “Εχουμε τρεις απόντες (σ.σ. Μαργαρίτης, Πέινερς και Τέιλορ). Αν κάποιος μπορέσει να παίξει για λίγο, θα φανεί αύριο. Μέχρι στιγμής ο Τέιλορ είναι αυτός ο οποίος φαίνεται περισσότερο ότι μπορεί να παίξει Θα κάνει και σήμερα θεραπεία και αύριο το πρωί και αν νιώθει καλύτερα παρ’ ότι είναι ελάχιστα πρησμένο το πόδι του, θα μπορέσει να αγωνιστεί”.

Για την κατάσταση στον όμιλο: “Οταν χάνεις ματς, η πίεση μεγαλώνει. Υπάρχουν ματς που μπορούμε να πάρουμε τα αποτελέσματα για να ξαναμπούμε στην διεκδίκηση, αυτό θα εξαρτηθεί όμως και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων”.

Τσόχλας: “Πρέπει να κερδίσουμε”

Ο Απόλλωνας Τσόχλας δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια και ανέφερε εν όψει του αγώνα της Τετάρτης: “Είναι δύσκολο ματς, πρέπει να κερδίσουμε. Εχουμε κάνει δύο νίκες και πρέπει να κάνουμε περισσότερες για να προκριθούμε. Η Βέντσπιλς είναι μια καλή ομάδα, έχει μεγάλο ροτέισον”.

Πέινερς: “Να βελτιωθούμε επιθετικά στο τέλος του αγώνα”

Ο Ζάνις Πέινερς με αφορμή το γεγονός πως σε προηγούμενα ματς ο ΠΑΟΚ έκανε αγωνιστική “κοιλιά” στο τέταρτο δεκάλεπτο, τόνισε: “Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά στο τέλος του αγώνα. Πρέπει να προσέξουμε περισσότερο έτσι ώστε να μη κάνουμε λάθη”.

Σχετικά με το πρόβλημα στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, ο Λετονός καλαθοσφαιριστής υπογράμμισε: “Θέλω να αγωνιστώ πολύ στο αυριανό παιχνίδι”.

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …