Κεντρική NBA Κορνέλ Νταβίντ στο eBasket: “Ο Αντετοκούνμπο είναι η “κολώνα” των Μπακς”

Κορνέλ Νταβίντ στο eBasket: “Ο Αντετοκούνμπο είναι η “κολώνα” των Μπακς”

kornel david me

kornel-david-me

Υπήρξε παίκτης πολλών ομάδων, πέρασε τόσο από Ευρώπη αλλά και από το ΝΒΑ, φορώντας τα χρώματα των Σικάγο Μπουλς -όντας συμπαίκτης με τον τρομερό Τόνι Κούκοτς–  Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τορόντο Ράπτορς και Ντιτρόιτ Πίστονς.

Πλέον, ο Κορνέλ Νταβίντ εργάζεται ως σκάουτερ για τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον οποίο δεν παρέλειψε να μιλήσει στο eBasket.gr, κατά την χθεσινή του επίσκεψη στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης”, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Αποτέλεσμα εικόνας για kornel david

Όλα όσα είπε ο 45χρονος Ούγγρος στο eBasket.gr.
Για το αν βρίσκεται στην Ελλάδα ούτως ώστε να παρακολουθήσει κάποιον παίκτη συγκεκριμένα:
“Όχι, βασικά είμαι εδώ απλώς για να δω ένα καλό ματς ανάμεσα σε δύο σπουδαίες Ευρωπαϊκές ομάδες, το σκάουτινγκ θα το κοιτάξω αργότερα, αλλά δεν έχω ως αρχικό στόχο να “τσεκάρω” τους παίκτες.

Για το ποια ομάδα θα έπαιρνε τη νίκη ανάμεσα στους δύο “αιώνιους”: Δεν μπορούμε να πούμε στα σίγουρα ποια ομάδα θα κερδίσει, όμως, ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την εξέλιξη του παιχνιδιού”.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ και αν μπορεί η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να καλύψει το κενό του: “Ο Γκιστ είναι ένα τεράστιο μέρος της ομάδας και πολύ σημαντικός. Οι τραυματισμοί είναι ένα κακό μέρος του μπάσκετ, αλλά νομίζω πως τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας θα κάνουν το βήμα παραπάνω και θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό του”.

Για τους “θρύλους” Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλης Σπανούλης: “Είναι και οι δύο υπέροχοι παίκτες και τεράστιο μέρος του ελληνικού αλλά και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Διαμαντίδης σταμάτησε, αλλά όταν έπαιζε ήταν ευχαρίστηση να τον βλέπεις, όπως και τώρα με τον Σπανούλη. Πρόσφεραν πολλά και οι δύο.

Τέλος, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πλέον είναι ανάμεσα στους κορυφαίους του αθλήματος: “Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για την πρόοδό του και φαίνεται πως έχει λαμπρό μέλλον. Είναι η “κολώνα” των Μπακς και ευελπιστούμε να συνεχίσει να δουλεύει όπως κάνει τώρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…