Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τα Τρίκαλα”

“Υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τα Τρίκαλα”

thomas kottas

thomas-kottas

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League και είναι υποχρεωμένο να κερδίσει τη θεσσαλική ομάδα, όπως υποστήριξε ο Θωμάς Κώττας, ανανεώνοντας το blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Καλησπέρα και πάλι για 6η συνεχόμενη εβδομάδα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ. Δυστυχώς την προηγούμενη εβδομάδα τα αγωνιστικά νέα της ομάδας μου δεν ήταν και τόσο καλά. Επισκεφθήκαμε το ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουμε την πανίσχυρη ΑΕΚ και όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε εκείνον είχαμε στο μυαλό μας μόνο τη νίκη. Όμως, δεν δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να έχουμε κάποια κενά διαστήματα, όπως στο 1ο δεκάλεπτο αλλά και στο τελευταίο, όπου τελικά πραγματοποιήσαμε την 2η ήττα μας σε 5 αγώνες.

Μοναδικό θετικό στοιχείο ήταν το ότι καταφέραμε και αντιδράσαμε στο ενδιάμεσο αλλά δεν έφτανε. Αυτά τα σημεία της συγκέντρωσης και της σταθερότητας είναι που θέλουμε να διορθώσουμε και αν τα καταφέρουμε θεωρώ πως είμαστε για μεγάλα πράγματα φέτος. Η ομάδα έχει και πολύ καλές μονάδες αλλά διαθέτει και ομαδικότητα, δύο στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και γιατί όχι να φτάσουμε και παραπάνω.

Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας ακόμη μία “υποχρέωση” αύριο. Να κερδίσουμε τα Τρίκαλα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα σταθεί πάλι δίπλα μας σε ακόμη έναν αγώνα στο Μελίνα Μερκούρη. Βέβαια, το παιχνίδι θέλει προσοχή και όπως προανέφερα χρειάζεται συγκέντρωση και σταθερότητα. Αν τα έχουμε αυτά, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε με θετική ψυχολογία παρακάτω, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο δύσκολες εξόδους σε ΠΑΟΚ και Κύμη.

Εύχομαι καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο σε όλους!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…