Κεντρική Basket League Κύμη “Υπάρχει τόσο καλή ομάδα στην Κύμη;”

“Υπάρχει τόσο καλή ομάδα στην Κύμη;”

jordan morgan

jordan-morgan

Ο Τζόρνταν Μόργκαν ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησε την εβδομάδα που μας πέρασε. Ο Αμερικανός σέντερ αναφέρθηκε και στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της Κύμης με τη Δόξα Λευκάδας για την 6η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Αυτή ήταν μια πραγματικά γεμάτη εβδομάδα για εμένα εδώ στην Χαλκίδα! Το σημαντικότερο γεγονός ήταν ότι πήραμε την δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίσαμε εντός έδρας τα Τρίκαλα και πραγματοποιήσαμε μία εμφατική εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους μας, δείχνοντας ένα δείγμα των δυνατοτήτων μας. Παίξαμε πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, στηριζόμενοι στο ομαδικό παιχνίδι.

Ήμασταν αλτρουιστές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αυτό ήταν το πρώτο μας ματς με πλήρη ομάδα και ήταν υπέροχο που τελικά παίξαμε όλοι μαζί. Όπως ελπίζαμε, οι νέοι μας συμπαίκτες έδωσαν πολλά στην ομάδα στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα. Ανυπομονώ να δω που τελικά μπορούμε να φτάσουμε, καθώς όσο περνάνε οι εβδομάδες και δουλεύοντας στις προπονήσεις θα βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Προσωπικά, στον αγώνα με τα Τρίκαλα πραγματοποίησα την καλύτερη μου εμφάνιση ως επαγγελματίας παίκτης, αφού τελείωσα το παιχνίδι με 24 πόντους και 14 ριμπάουντ. Δεν ένιωσα πάντως ότι έκανα κάτι τόσο φοβερό, ακολούθησα απλώς το πλάνο της ομάδας και οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά, βγάζοντας με συνεχώς στην κατάλληλη θέση για να σκοράρω. Τελικά, η εμφάνιση μου αυτή ήταν αρκετή για να αναδειχθώ MVP της αγωνιστικής. Νιώθω πολύ περήφανος, αλλά και κολακευμένος από αυτήν την τιμή, ειδικά έχοντας στο μυαλό μου ότι μπορώ να παίξω ακόμη καλύτερα.

Η εμφάνιση και η ανάδειξη μου σε MVP της αγωνιστικής έστρεψε την προσοχή του μπασκετικού κοινού της χώρας σε μια μικρή ομάδα που ίσως κάποιοι δεν ήξεραν πολλά για αυτήν. Μου ζητήθηκε να δώσω συνεντεύξεις σε ειδησεογραφικά μέσα με πανελλήνια εμβέλεια. Επιπλέον, αυτήν την εβδομάδα και ο προπονητής μας εμφανίστηκε σε μία ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την ομάδα μας.

Ελπίζω όλο και πιο πολλοί άνθρωποι να αρχίσουν να αναρωτιούνται, “Υπάρχει τόσο καλή μπασκετική ομάδα στην Κύμη;” και να παρακολουθούν από εδώ και στο εξής τις προσπάθειες μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί πιστεύω ότι στην πρώτη χρονιά μας στην Stoiximan Basket League δημιουργούμε όλοι μαζί κάτι ιδιαίτερο που μπορεί να δώσει πολλές χαρές στους φιλάθλους μας.

Το εκπληκτικό με το πολύ ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα είναι ότι κάθε εβδομάδα σε περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτήν την εβδομάδα έχουμε μια σημαντική πρόκληση μπροστά μας. Θα κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι για να παίξουμε εκτός έδρας με την Δόξα Λευκάδας. Η Δόξα είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο, που αυτήν την περίοδο αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ.

Μάλιστα έχει στο ρόστερ της έναν από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Ουέλς. Μέχρι τώρα στην έδρα τους υπήρξαν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάποιες από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οπότε, για να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…