Κεντρική Basket League Λαύριο Η σπουδαία κίνηση του Λαυρίου

Η σπουδαία κίνηση του Λαυρίου

a1-lavrio-serelis

Σε μία κίνηση άξια σεβασμού προχώρησε η διοίκηση του Λαυρίου, δίνοντας ένα συγκεκριμέννο ποσό προκειμένου ένα κοριτσάκι τριών μηνών να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς έχει διαγνωστεί με μηνιγγομυελοκήλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
“Στο Λαύριο “Αθλητισμός & κοινωνική ευαισθησία” πάνε μαζί. Όλα τα αθλητικά σωματεία της Λαυρεωτικής ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα κοινό σκοπό: το δικαίωμα στη ζωή ενός βρέφους 3 μηνών! Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Μόνο που στον… στίβο της κάποιοι αναγκάζονται να μπουν από πολύ νωρίς. Ένας από τους μικρούς αγωνιστές της ζωής είναι ένα κοριτσάκι 3 μηνών με μηνιγγομυελοκήλη το οποίο απαιτείται να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο (λόγω αδυναμίας πραγματοποίησης της επέμβασης σε δημόσιο ίδρυμα).

Οι επιπτώσεις από τη μη έγκαιρη επέμβαση είναι η παράλυση των κάτω άκρων και της ουροδόχου κύστης. Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται στα 18.000 €, ποσό δυσβάστακτο για τους γονείς, εκ των οποίων ο πατέρας υπάλληλος ΑΜΕΑ του Δήμου Λαυρεωτικής και η μητέρα άνεργη. H διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ DHI ανακοινώνει ότι τα έσοδα από τα ημερολόγια της ομάδας μας που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν για τον ιερό σκοπό αυτό. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθυνθούν στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής (ΔΕΥAΤΗΛ) του Δήμου μας στα τηλ. 2292022109, 2292026540, 2292026570 & 2292026504″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Σερέλης: «Είμαστε μια ομάδα πεινασμένη»

Το Λαύριο μετά την βαριά ήττα του από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε εμφατικά στις νίκες διαλύο…