Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η… πρόοδος του Γλυνιαδάκη

Η… πρόοδος του Γλυνιαδάκη

gliniadakis 1

gliniadakis

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ απέναντι στο Ρέθυμνο ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ (24 πόντους) και “έδωσε” πολλά στους “ασπρόμαυρους” προκειμένου να “γονατίσουν” τους Κρητικούς, ωστόσο σημαντικές βοήθειες “πρόσφερε” και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο Ελληνας σέντερ πέτυχε 15 πόντους έχοντας πάρει τέσσερα ριμπάουντ, κάνοντας ένα κλέψιμο αλλά και δίνοντας μια ασίστ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτά απέναντι σε ΑΕΚ, Τρίκαλα και Ρέθυμνο, ο Χανιώτης “ψηλός” είναι γεγονός πως εμφανίζεται βελτιωμένος σε σχέση με τα πρώτα πέντε ματς της Basket League.

Η άνοδος στο ranking

Αυτό το “δείχνουν” ξεκάθαρα το σύστημα αξιολόγησης αλλά και οι επιδόσεις του στο σκοράρισμα. Συγκεκριμένα ο Γλυνιαδάκης στα παιχνίδια απέναντι σε Δόξα Λευκάδας, Κολοσσό, Αρη, Απόλλωνα Πατρών και Λαύριο είχε συνολικά 37 βαθμούς στο ranking (μέσο όρο 7,4 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στα πρώτα πέντε παιχνίδια).

Στα ματς με ΑΕΚ, Τρίκαλα και Ρέθυμνο, έχει συνολικά 51 βαθμούς στο ranking, δηλαδή 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ανά αγώνα. Μάλιστα στα τελευταία τρία παιχνίδια στην Ελλάδα (δηλαδή κόντρα σε ΑΕΚ, Τρίκαλα και Ρέθυμνο) ο Γλυνιαδάκης είχε σε όλα διψήφιο αριθμό στο ranking (με ΑΕΚ 18, με Τρίκαλα 14 και με Ρέθυμνο 19 βαθμούς, μια επίδοση που είναι η καλύτερη γι’ αυτόν στο φετινό πρωτάθλημα) ενώ από τα πρώτα πέντε ματς (δηλαδή κόντρα σε Δόξα Λευκάδας, Κολοσσό, Άρη, Απόλλωνα Πατρών και Λαύριο) είχε μόνο σε ένα διψήφιο αριθμό στο σύστημα αξιολόγησης (ήταν το παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας που είχε 12 βαθμούς στο ranking).

Οι βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης για τον Γλυνιαδάκη στα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος:

Δόξα Λευκάδας-ΠΑΟΚ: 12

ΠΑΟΚ-Κολοσσός: 9

Άρης-ΠΑΟΚ: 7

ΠΑΟΚ-Απόλλων Πατρών: 9

Λαύριο-ΠΑΟΚ: 0

Οι βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης για τον Γλυνιαδάκη στα τρία τελευταία ματς του πρωταθλήματος:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: 18

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ: 14

ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο: 19

Βελτίωση και στο σκοράρισμα

Όσο για το σκοράρισμα; Υπάρχει… πρόοδος και εκεί για τον Γλυνιαδάκη. Στα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Χανιώτης σέντερ είχε μέσο όρο έξι πόντους ενώ στα τελευταία τρία ματς της Basket League έχει 11,3 πόντους ανά αγώνα (οι 15 πόντοι του απέναντι στο Ρέθυμνο ήταν η καλύτερη επίδοση του Ελληνα σέντερ στο πρωτάθλημα μαζί με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ καθώς και απέναντι στην “Ενωση” πέτυχε 15 πόντους).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…