Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη Έρικ Γκριν στο eBasket: “Το “κλειδί” ήταν η άμυνα”

Έρικ Γκριν στο eBasket: “Το “κλειδί” ήταν η άμυνα”

green1

green1

Ο Έρικ Γκριν αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν, σε Stoiximan.gr Basket League και βεβαίως στην Ευρωλίγκα, για την οποία οι “ερυθρόλευκοι” δίνουν καθημερινές “μάχες” προκειμένου να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται.

Ο Αμερικανός μετά το σπουδαίο διπλό απέναντι στον Παναθηναίκό, μίλησε στο eBasket.gr σχετικά με τους συμπαίκτες του, το “καυτό” ξεκίνημα στο χθεσινό ντέρμπι, αλλά και για τον επόμενο αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Όσα είπε ο ταλαντούχος γκαρντ στο eBasket.gr.
Για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού:
“Ήταν μία καλή και ομαδική δουλειά. Η άμυνα ήταν το… “κλειδί” για το αποψινό ματς και έπρεπε να παρουσιαστούμε πολύ καλοί, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Στη συνέχεια βάλαμε ορισμένα δύσκολα σουτ και που αποδείχτηκαν σημαντικά για την εξέλιξη του αγώνα”.

Για το “καυτό” ξεκίνημα με τους Μπιρτς και Σπανούλη:
“Ο Βασίλης και ο Κεμ μας βοήθησαν πολύ στο να βρούμε γρήγορα ρυθμό, ξεκίνησαν πολύ καλά στα πρώτα λεπτά και στη συνέχεια όταν όλοι συγκεντρωθήκαμε, καταφέραμε να πάρουμε μία καλή διαφορά και να την διατηρήσουμε έως και το ημίχρονο.

Για τα επόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα:
“Αρχικά πρέπει να συγκεντρωθούμε στον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτήν τη στιγμή δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο, παρά μόνο το παιχνίδι της Δευτέρας και είναι το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας. Θέλουμε μόνο τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…