Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδi”

“Δεν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδi”

pasqual panathinaikos

pasqual-panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (18/11, 21:15) τον Ολυμπιακό, με τον Τσάβι Πασκουάλ να τονίζει στην σημερινή συνέντευξη τύπου πως οι “πράσινοι” πρέπει να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Τόσο όταν τα αποτελέσματα είναι καλά, όσο και όταν δεν είναι, το πρόγραμμα απαιτεί να συγκεντρωθείς και να έχεις την ενέργειά σου για το επόμενο παιχνίδι. Κι αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο δεδομένου του προφίλ του αυριανού παιχνιδιού, που απαιτεί την καλύτερη εκδοχή μας για να νικήσουμε”.

Για αυτά που γνωρίζει για τα ελληνικά ντέρμπι: “Το ξέρω ότι όλος ο κόσμος το ζει με μεγάλη ένταση και ότι σαφώς δεν πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι , αλλά για ένα παιχνίδι όπου το αποτέλεσμα είναι το μοναδικό το οποίο ενδιαφέρει.

Θα δούμε αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να έχουμε καλή απόδοση, που μας έχει οδηγήσει ώστε να μπορούμε να κοντράρουμε όλους τους αντιπάλους. Να δούμε επίσης αν δεδομένης της απώλειας του Τζέιμς (σ.σ. Γκιστ) θα μπορέσουμε να την ξεπεράσουμε”.

Για το που θα κυμανθεί όσον αφορά την επίθεση το ντέρμπι: “Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Για παράδειγμα στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν πολύ περισσότερο, αλλά δεν υπήρχε ευστοχία από τις ομάδες. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό”.

Για το τι κρατά και τι πετάει ο Παναθηναϊκός από τη Μαδρίτη: “Είναι σαφές ότι βελτιωνόμαστε. Ημασταν ανταγωνιστικοί σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης. Ολοι συμφωνούν ότι αυτή τη στιγμή η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ είναι οι καλύτερες ομάδες.

Καταφέραμε να πάμε το παιχνίδι στον πόντο έχοντας πολλές δυνατότητες να το πάρουμε κιόλας. Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι είναι εύκολο να πεις ότι θα μπορούσες να το έχεις πάρει, αν είχες βάλει ένα σουτ, είχες πάρει ένα χαμένο ριμπάουντ. Το σημαντικό είναι κάθε φορά να κάνεις λιγότερα λάθη και πιο πολλά πράγματα σωστά”.

Από την άλλη πλευρά, ο Αντώνης Φώτσης πρόσθεσε:

“Είναι ένας αγώνας ιδιαίτερος όπως όλα αυτά τα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων. Σίγουρα με το καινούριο σύστημα της Euroleague υπάρχει κούραση αλλά όπως είμαστε εμείς κουρασμένοι είναι και ο Ολυμπιακός. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…