Κεντρική Basket League Κύμη “Δεν κατεβήκαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο”

“Δεν κατεβήκαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο”

bratsiakos1

bratsiakos1

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Κολοσσού ο Βασίλης Μπρατσιάκος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στη Ρόδο. Ο προπονητής της Κύμης στάθηκε στο τραγικό δεύτερο δεκάλεπτο της ομάδας του, καθώς και στα 21 λάθη που έκαναν οι νεοφώτιστοι.

“Θερμά συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη του. Έγινε ένα σκληρό μας απέναντι σε δύο ομάδες που πρόσεχαν την άμυνά τους. Είχαμε κάποια αμυντικά πλάνα και είχαμε πει πως εάν κρατούσαμε τον Κολοσσό κάτω από τους 60 πόντους, θα είχαμε τύχη στο ματς. Όμως, ο Κολοσσός έπαιξε πολύ καλή άμυνα και μετά το comeback μας, ενώ δεν είχαμε και το εύκολο σουτ.

Τα 14 επιθετικά ριμπάουντ του Κολοσσού λένε ότι έχουμε πρόβλημα εκεί. Πάλι, ήμασταν με 21 λάθη και το κυριότερο είναι ότι μας έκλεψαν 10 φορές την μπάλα. Τη διαφορά στο παιχνίδι έκανε το πρώτο ημίχρονο, όπου για ανεξήγητο λόγο δεν κατεβήκαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Σε μία τέτοια έδρα, είναι δύσκολο να γυρίσει το ματς, αλλά στο τέλος δεν ήμασταν όπως έπρεπε και γενικά πνευματικά έτοιμοι για την πρώτη εκτός έδρας νίκη”, δήλωσε ο προπονητής της Κύμης.

Ο Σταύρος Σχίζας πρόσθεσε: “Από την αρχή της εβδομάδας ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο ματς σε μία δυνατή έδρα. Από ‘κει και πέρα, το πρόβλημα ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ και μετά τα 21 λάθη στην επίθεση. Έτσι, είναι δύσκολο να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι και σε μία τέτοια έδρα. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να ετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…