Κεντρική Basket League Κύμη “Δεν υπάρχουν περιθώρια συναισθηματισμού”

“Δεν υπάρχουν περιθώρια συναισθηματισμού”

panagiotis katranas kymi

panagiotis-katranas-kymiΤο αυριανό παιχνίδι (19.00 6/11) της Κύμης με τα Τρίκαλα είναι ιδιαίτερο για τον Παναγιώτη Κατράνα, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για συναισθηματισμούς όπως δήλωσε ο ίδιος. Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλική πόλη, δήλωσε πως μονό ένα αποτέλεσμα υπάρχει και αυτό είναι η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

“Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, καθώς για πρώτη φορά θα τεθώ αντιμέτωπος με τα Τρίκαλα, την ομάδα της πόλης από την οποία κατάγομαι. Ξεκίνησα την μπασκετική μου καριέρα στα Τρίκαλα, ενώ γύρισα εκεί το 2007 και αγωνίστηκα για τρεις σεζόν. Οπότε είναι λογικό να υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με τη συγκεκριμένη ομάδα και να χαίρομαι με τις επιτυχίες της. Τώρα, όμως, περιθώρια για συναισθηματισμούς δεν υπάρχουν, καθώς μπροστά μας έχουμε ένα ντέρμπι, στο οποίο μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει για εμάς. Η νίκη!”. ανάφερε αρχικά ο Κατράνας.

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:”Είναι πραγματικά ένας τελικός και πρέπει να κερδίσουμε ότι και να γίνει! Επιπλέον, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και μια καλή εμφάνιση που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Το θετικό είναι ότι είμαστε πλήρεις ύστερα από καιρό και ότι μπορέσαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί πολύ καλά στις προπονήσεις. Μπήκαν στην ομάδα και τα δύο νέα παιδιά, ο Κοστόφ και ο Αντεγκμπόγιε, οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Τη μεγαλύτερη, όμως, βοήθεια μάς τν δίνουν σε κάθε ματς οι φίλαθλοί μας, τους οποίους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας για ακόμα μία φορά. Τέλος, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον αρχηγό μας, τον Σταύρο Τουτζιαράκη, ο οποίος έχει σήμερα (05/11) γενέθλια. Άλλος ένας καλός λόγος για να πάρουμε τη νίκη και να του την αφιερώσουμε”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…