Κεντρική Basket League Κύμη “Αποκαταστάθηκε το πλάνο μας με τον Σταμάτη”

“Αποκαταστάθηκε το πλάνο μας με τον Σταμάτη”

bratsiakos1

bratsiakos1

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του με την Κύμη, παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στα Τρίκαλα του Γιάννη Καστρίτη και τόνισε πως το πλάνο παιχνιδιού αποκαταστάθηκε μόλις πάτησε παρκέ ο Δημήτρης Σταμάτης.

“Θεωρώ ότι σήμερα ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς γιατί παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια στην έδρα σου πρέπει να τα κερδίζεις, αν θέλεις να έχεις τύχη στην κατηγορία. Καταρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δίπλα μου είναι ένας φίλος και σπουδαίος προπονητής, ο Γιάννης Καστρίτης¨, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

“Ξέραμε ότι η ομάδα του θα παίξει επιθετικά και με μεγάλη ενέργεια, γιατί τόσα χρόνια έχει συνηθίσει να παρουσιάζει ομάδες που παίζουν πολύ καλό μπάσκετ. Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που αντιμετωπίσαμε τα Τρίκαλα στην αρχή του πρωταθλήματος γιατί μετά από κάποιες αγωνιστικές θα είναι πολύ καλύτεροι.

Στην αρχή τα Τρίκαλα μπήκαν με περισσότερη ενέργεια, ενώ εμείς είχαμε πολλά προβλήματα στην αντιμετώπιση του Μπάρλοου και παίζαμε πολύ παθητικά. Στην αρχή ο Αντεγκμπόγιε έδειξε κάπως ανέτοιμος. Όταν μπήκε ο Σταμάτης αποκαταστάθηκε το πλάνο μας και βγάλαμε αυτά που θέλαμε σε άμυνα και επίθεση. Γίναμε πιο ενεργητικοί, πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε και καταφέραμε να ροκανίσουμε την διαφορά, ενώ μπήκε και ο κόσμος στο παιχνίδι. Στην συνέχεια παίξαμε πιο ποιοτικά, διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι και ήταν πολύ καλύτεροι και οι ξένοι μας.

Τέλος, ο Βασίλης Μπρατσιάκος αναφέρθηκε στους νεοφερμένους στην Κύμη, Τσαβντάρ Κοστόφ και Ογκο Αντεγκμπόγιε: “Ο Κοστόφ ήταν πολύ καλός, ενώ και ο Αντεγκμπόγιε από την στιγμή που “διάβασε” το ματς μας βοήθησε πάρα πολύ. Αυτό που προσπαθήσαμε ήταν να αυξήσουμε όσο γίνεται την διαφορά, αλλά παίζαμε απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα που κατάφερε να μειώσει στο τέλος σε επίπεδα πιο κάτω από αυτά που θα θέλαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Γιάννη Καστρίτη και να του ευχηθώ καλή πορεία, που είμαι σίγουρος ότι θα την έχει”.

Ο Ογκο Αντεγμπόγιε ανέφερε πως: “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Το πρώτο παιχνίδι που ήμασταν όλοι μαζί ως ομάδα. Θεωρώ ότι το ρόστερ δυνάμωσε με τις προσθήκες του Κοστόφ και την δική μου και τώρα πρέπει να συνηθίσουμε σιγά σιγά ο ένας τον άλλο και να δέσουμε ως ομάδα. Θέλω να δώσω τα εύσημα και στα Τρίκαλα γιατί ήταν ένα δύσκολο ματς για όλους και έπαιξαν πολύ καλά.

Πιστεύω ότι θα ήμαστε πολύ καλύτεροι στην συνέχεια. Εμένα με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο να προσαρμοστώ γρήγορα και να νιώσω άνετα μέσα στην ομάδα. Είχαν άγχος στην αρχή, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο για εμένα. Πάντοτε έχω άγχος στο πρώτο μου παιχνίδι. Σιγά σιγά το απέβαλα, και ήμουν πολύ καλύτερος στην συνέχεια του παιχνιδιού”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…