Κεντρική NBA “Ξεχωριστή η φετινή σεζόν”
NBA

“Ξεχωριστή η φετινή σεζόν”

ginobili spurs blazers

ginobili-spurs-blazers

Ο Μανού Τζινόμπιλι ετοιμάζεται για την 15η σεζόν του στους Σπερς και σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε, τόνισε πως η φετινή σεζόν θα είναι ξεχωριστή για το Σαν Αντόνιο, καθώς θα λείπουν οι Τιμ Ντάνκαν, Μπορίς Ντιαό και Ματ Μπόνερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανού Τζινόμπιλι:
“Για μένα αυτή η σεζόν στο Σαν Αντόνιο είναι ξεχωριστή γιατί είναι παράξενο να έρθω και να μην είναι εδώ ο Τιμ (σσ. Ντάνκαν). Νιώθω ότι θα μας λείψει περισσότερο στη διάρκεια της σεζόν, βέβαια. Τώρα όλα είναι καινούρια και επικεντρωνόμαστε στο να παίζουμε καλά. Παρ’ όλα αυτά, το να μπω στα αποδυτήρια και να δω κάποιον άλλον στη θέση του είναι αναμφίβολα περίεργο. Περάσαμε 15 χρόνια μαζί και η παρουσία του έφερε πολλά διαφορετικά πράγματα.

Είναι επίσης παράξενο που δεν θα έχουμε και τον Μπορίς (σσ. Ντιαό) με τον Ματ (σσ. Μπόνερ), που ήταν επίσης κομβικοί. Είναι μεγάλες απουσίες. Αυτοί οι δύο παίκτες με έκαναν να νιώθω βολικά κάθε μέρα και όλα ήταν απολαυστικά. Θα μπορούσα να μιλάω μαζί τους για πολλά πράγματα εκτός του μπάσκετ. Θα μου λείψουν πολύ σε προσωπικό επίπεδο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…