Κεντρική Basket League Κύμη Το Λαύριο, ο Κόροιβος και ο οδοντίατρος!

Το Λαύριο, ο Κόροιβος και ο οδοντίατρος!

Jordan Morgan kimi

jordan-morgan-kimi

Ο Τζόρνταν Μόργκαν ανανέωσε τo blog του στον ΕΣΑΚΕ και μίλησε για την ήττα της Κύμης από το Λαύριο, το αυριανό (17/10) παιχνίδι με τον Κόροιβο, αλλά και για τον οδοντίατρο, τον οποίο επισκέφτηκε αυτή τη βδομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Η προπόνηση μετά από μία ήττα δεν έχει ποτέ πλάκα. Είναι ακόμα χειρότερα όμως όταν μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε ξανά την Δευτέρα, οπότε είχαμε διάλειμμα 9 ημερών μετά την ήττα μας στο Λαύριο.

Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί απέναντι στο Λαύριο. Είδαμε το βίντεο του αγώνα και τα συμπεράσματα δεν ήταν καλά για εμάς. Δεν εκτελούσαμε σωστά αυτά που είχαμε πει στις προπονήσεις και για πολλά αγωνιστικά λεπτά αποτύχαμε να παίξουμε ως ομάδα τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Είναι απογοητευτικό επειδή γνωρίζουμε ότι αυτό ήταν ένα ματς που μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Είναι πολύ δύσκολο εδώ στην Ελλάδα να πάρεις τα εκτός έδρας παιχνίδια και εμείς χάσαμε μια ευκαιρία να “κλέψουμε” ένα τέτοιο. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι στο τέλος, αλλά κάναμε τόσα πολλά λάθη. Είναι απογοητευτικό! Το θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι παλέψαμε μέχρι τέλους. Επιπλέον έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε από τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτερη ομάδα.

Αυτήν την εβδομάδα έχουμε το πρώτο μας εντός έδρας ματς της σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε τον Κόροιβο την Δευτέρα. Μέχρι τώρα οι φίλαθλοι μας μας έχουν στηρίξει πάρα πολύ εδώ στην Χαλκίδα. Ελπίζω την Δευτέρα να σταθούν ξανά στο πλευρό μας και να γεμίσουν το κλειστό της Κανήθου, επειδή θα χρειαστούμε την βοήθεια τους για να εξασφαλίσουμε την νίκη.

Μέχρι στιγμής η προπόνηση αυτής της εβδομάδας έχει δείξει πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία. Έχουμε επικεντρωθεί στο να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Το καλό στο ότι είχαμε τόσο μεγάλο κενό ανάμεσα στα παιχνίδια είναι ότι είχαμε κάποιες ημέρες για να δουλέψουμε πάνω στην δική μας βελτίωση, προτού ασχοληθούμε με την ανάλυση του Κόροιβου.

Σε προσωπικό επίπεδο τώρα, αυτήν την εβδομάδα επισκέφτηκα τον οδοντίατρο. Έπρεπε να υποβληθώ σε μια γρήγορη διαδικασία για να αφαιρέσω τα σιδεράκια από τα δόντια. Η πρώτη ερώτηση μου ήταν τι κόστος θα είχε η αφαίρεση. Ήμουν σίγουρος ότι θα πλήρωνα μερικές εκατοντάδες ευρώ, όπως θα συνέβαινε στην Αμερική. Τελικά, με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η όλη διαδικασία θα μου στοίχιζε μόλις 50 ευρώ! Υποθέτω αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Αμερική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…