Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τοιχοκολλήθηκε εξώδικο!

Τοιχοκολλήθηκε εξώδικο!

aggelopouloi vasilakopoulos

aggelopouloi-vasilakopoulos

Αυτά που διαβάζετε εδώ, δύσκολα θα τα βρείτε αλλού. Γιατί εμείς δεν είμαστε από αυτούς που έχουν αποφασίσει να υπηρετούν την ΕΟΚ, δεν είμαστε από αυτούς που θεωρούν ότι αν δεν γράψουν κάτι, δεν υπάρχει. Γι’ αυτό και θα διαβάζετε όλες τις αλήθειες. Και για να μην σας κουράζω, μάλλον κανείς από τους “ρεπόρτερ” του μπάσκετ δεν πήρε χαμπάρι ότι την Παρασκευή τοιχοκολλήθηκε εξώδικο στα γραφεία της ΕΟΚ!

Το εξώδικο είχε αποστολέα τον Ολυμπιακό. Κι οι κραυγές που ακούστηκαν στη συνεδρίαση της ΚΕΔ/ΕΟΚ (“θα σας βάλουμε φυλακή” ήταν μια από τις πιο… σκληρές ατάκες) φαίνεται πως δεν ήταν ήταν έπεα πτερόεντα. Άλλωστε κι εμείς από τις 14/10 είχαμε γράψει ότι η απόφαση είναι παράνομη και πως αν προσφύγουν διαιτητές και Ευρωλίγκα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα έχουμε άλλη μια απόφαση κόλαφο κατά της Ομοσπονδίας.

Το εξώδικο αφορά την τιμωρία των διαιτητών, την οποία η ΚΑΕ Ολυμπιακός θεωρεί (όχι άδικα) παράνομη. Οι “ερυθρόλευκοι” ζητούν να μάθουν το πώς και το γιατί, ενημερώνοντας παράλληλα τους Ομοσπονδιακούς για τις προθέσεις τους. Θα τραβήξουν το θέμα, δεν θα το αφήσουν να περάσει αβρόχοις ποσίν.

Πόσο μακριά θα πάει η ιστορία δεν ξέρουμε, όμως για άλλη μια φορά η ΕΟΚ (με το “αυτογκόλ της ΚΕΔ“) απομονώθηκε κι ένωσε Ευρωλίγκα, διαιτητές και ομάδες εναντίον της. Είναι μοναδική η ικανότητα που διαθέτουν οι Ομοσπονδιακοί, αφενός να θεωρούν πως είναι υπεράνω νόμου και κινούνται σε καθεστώς πλήρους ασυδοσίας, αφετέρου να θεωρούν πως κανείς δεν θα τους αντιμιλήσει.

Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τα της ΕΟΚ και ο Σταύρος Κοντονής;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …