Κεντρική Basket League Κύμη “Σημαντικά τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Άρη”

“Σημαντικά τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Άρη”

Jordan Morgan kimi

jordan-morgan-kimi

Η Κύμη είναι έτοιμη να γράψει τη δική της ιστορία στα παρκέ της Α1, παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά στα μεγάλα σαλόνια και πλέον άπαντες στην ομάδα θέλουν να παρουσιαστούν όσο καλύτεροι γίνεται.

Ο Τζόρνταν Μόργκαν αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Κύμης και του Βασίλη Μπρατσιάκου, με τον Αμερικανό άσο να γράφει μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ σχετικά με την Ελλάδα, την προετοιμασία, τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, αλλά και τα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό και Άρη, τονίζοντας πως ήταν πολύ σημαντικά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
“Χαιρετώ όλους τους φιλάθλους του ελληνικού μπάσκετ εκεί έξω! Για να συστηθώ, είμαι ο Τζόρνταν Μόργκαν και αγωνίζομαι στην ομάδα Κύμη SEAJETS. Έρχομαι από το Ντιτρόιτ και έπαιξα κολεγιακό μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Είμαι νέος στο ελληνικό πρωτάθλημα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία μέσα στην σεζόν να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου από αυτό μαζί σας!

Βρίσκομαι στην Ελλάδα για περίπου ενάμιση μήνα. Έχω βρεθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα. Μπορώ ήδη να πω πέρα από κάθε αμφιβολία ότι είναι μία από τις πιο όμορφες χώρες που έχω βρεθεί! Ο συνδυασμός με τα καταγάλανα νερά και τα πράσινα βουνά είναι απίστευτος! Η ομάδα μας έχει ως βάση την Χαλκίδα και μένουμε κοντά στην θάλασσα. Από το δωμάτιο μου έχω μια υπέροχη θέα στον Ευβοϊκό. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα από την διαμονή μου στην Χαλκίδα.

Η προετοιμασία μας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος είναι μεγάλη σε διάρκεια και κοπιαστική, αλλά θεωρώ ότι κάνουμε συνεχώς πρόοδο. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, οπότε η πρόκληση για εμάς αυτήν την στιγμή είναι να παίζουμε σωστά για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, μέχρι να φτάσουμε στο ιδανικό που είναι η σταθερά καλή απόδοση και στα 40 λεπτά του αγώνα.

Στα αγωνιστικά τώρα, καταφέραμε να φτάσουμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Παίξαμε κάποια παιχνίδια, για το Κύπελλο και φιλικά, σε διάφορα επίπεδα ανταγωνιστικότητας. Αντιμετωπίσαμε ομάδες της Α2, το Ρέθυμνο από την Α1, την ΑΕΚ από την Κύπρο, αλλά επίσης είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Χάσαμε και τα δύο αυτά παιχνίδια, αλλά ήταν πολύ σημαντικά για την νεανική μας ομάδα για να καταλάβουμε το επίπεδο της έντασης και της συγκέντρωσης που πρέπει να έχουμε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτήν την εβδομάδα ξεκινάμε την Basket League παίζοντας εκτός έδρας με το Λαύριο. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο και πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση, άμα θέλουμε να ξεκινήσουμε την σεζόν με νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά από την προετοιμασία μας και να βελτιώσουμε τα αρνητικά , για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Κλείνοντας, θέλω να αναφέρω ξανά ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να μοιράζομαι σε τακτά διαστήματα τις σκέψεις μου με τους Έλληνες φιλάθλους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα. Ανυπομονώ πραγματικά για την έναρξη της σεζόν!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…